Σίτι β’ διαλογής

Από τον
Γιώργο Αδαμόπουλο

Σε προχθεσινή συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο NBC ο Πεπ Γκουαρντιόλα δήλωσε ότι «πλησιάζει το τέλος της προπονητικής καριέρας μου. Δεν θέλω να κοουτσάρω ως τα 60 μου», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Μάντσεστερ Σίτι ίσως είναι η τελευταία ομάδα του. Χθες, πάντως, ο Λου Μαρτίν, συγγραφέας της αυτοβιογραφίας του Ισπανού τεχνικού, αποκάλυψε ότι ο 45χρονος Γκουαρντιόλα δεν θεωρεί ακριβώς «πρώτη» την ομάδα του. 

Ο Ισπανός δημοσιογράφος, σε δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Cadena Ser, ανέφερε πως ο άλλοτε προπονητής των Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου έχει αξιολογήσει τη Σίτι ως αγγλικό σύλλογο «δεύτερης διαλογής» και «τη συγκρίνει με τη Βιγιαρεάλ στην Ισπανία». 

Τα λόγια του Μαρτίν προφανώς δεν ακούστηκαν καλά σε διοίκηση και οπαδούς των «γαλάζιων», όμως ο ίδιος θέλησε να «συμμαζέψει» την υπόθεση, προσθέτοντας: «ο Πεπ βλέπει σαν πρόκληση τη Σίτι, η οποία δεν ανήκει στους ισχυρούς, όπως οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Αρσεναλ και Λίβερπουλ. Θέλει να πετύχει είτε μείνει τρία χρόνια είτε περισσότερα. Αλλωστε, πιστεύει ότι στην Πρέμιερ Λιγκ (σ.σ.: η τρίτη Σίτι είναι 7 β. πίσω από την πρωτοπόρο Τσέλσι -παίζει απόψε στην έδρα της Τότεναμ-, αλλά με ματς περισσότερο) υπάρχουν δύο τίτλοι: το τρόπαιο του πρωταθλητή και η τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Εκνευρισμός

Για την ώρα, ο Γκουαρντιόλα εκνευρίστηκε πάλι από ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την προχθεσινή νίκη 2-1 επί της Μπέρνλι. Σε μία σεζόν με μπόλικα νεύρα, καθώς είχε βεντέτα με τον Γιάγια Τουρέ και τον ατζέντη του Ντιμίτρι Σελούκ, ενοχλείται από τις «βαθιές μπαλιές» πολλών ομάδων στην Πρέμιερσιπ και άκουσε γκρίνια από την εξέδρα για τον δανεισμό του τερματοφύλακα Τζο Χαρτ στην Τορίνο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα