Κι άλλος Ελληνας στο επιτελείο του Τραμπ

Εντονότερο είναι από χθες το «άρωμα Ελλάδας» στον νέο Λευκό Οίκο υπό την προεδρία Τραμπ! Οπως έγινε γνωστό αργά χθες το βράδυ από τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, στο πλευρό του νέου πλανητάρχη -εκτός από τον Ελληνοαμερικανό επιτελάρχη του Ράιαν Πρίμπους- θα βρίσκεται ακόμη ένας ομογενής, ο Γιώργος Τζιτζίκος (φωτό), που αναλαμβάνει πόστο ως αναπληρωτής βοηθός του νεοεκλεγέντος προέδρου των ΗΠΑ!

Την είδηση για τον διορισμό του Τζιτζίκου, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του ρεπουμπλικάνου προέδρου, ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του Τραμπ. Ο ομογενής από τις Ηνωμένες Πολιτείες θα αναλάβει και επισήμως τα νέα του καθήκοντα από τις 20 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία θα γίνει η επίσημη εκδήλωση της διαδοχής από την κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο νεαρός Ελληνοαμερικανός από τη Φλόριντα είναι ιδιαίτερα δυναμικός και χαρισματικός, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι προεκλογικά είχε αναλάβει ένα ιδιαίτερα κρίσιμο πόστο, καθώς ήταν εκείνος που προετοίμαζε τις συγκεντρώσεις του υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων ανά τη χώρα.

Αυτοδημιούργητος, έχει τη δική του εταιρία, εμπνευσμένη από την Ελλάδα, καθώς λέγεται Telion. Ασχολείται με τη στρατηγική επικοινωνία και τη διαχείριση κρίσεων. Στους πελάτες της Telion συγκαταλέγονται οι τρεις προηγούμενοι υποψήφιοι πρόεδροι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ο Λευκός Οίκος επί προεδρίας Μπους και το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα