Αντετοκούνμπο: “Περήφανος για την Ελλάδα και ευγνώμων για την υποστήριξη, δεν είμαι ο 13ος θεός!”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μονοπώλησε το ενδιαφέρον στα αποδυτήρια των Μπακς καθώς όλοι οι ρεπόρτερ έπεσαν πάνω του προκειμένου να τον ρωτήσουν για το μεγάλο σουτ και τη σπουδαία νίκη του Μιλγουόκι. Η πιο μεγάλη ατάκα όμως ειπώθηκε σε έναν ομογενή ρεπόρτερ που τον αποκάλεσε “θεό του μπάσκετ”!

“Έγινε σπουδαία δουλειά στην τέταρτη περίοδο. Ήξερα ότι μπορούσα να σουτάρω από ψηλά, ο Μονρό μου έδωσε χώρο. Το πιο σπουδαίο είναι νικήσαμε, όπου και να το έβαζα. Ο κόουτς μου είπε πολλά, μου έχει εμπιστοσύνη. Αυτό κάνουμε ως ομάδα. Ενθουσιαζόμαστε με την άμυνα. Ο κόουτς μας είπε πως μπορούμε να το γυρίσουμε, να συγκεντρωθούμε, να παίξουμε άμυνα και τα καταφέραμε”, είπε ο Γιάννης για την τελευταία φάση και μίλησε επίσης για το πως ένιωσε εκείνη τη στιγμή μέσα στο “Garden”

“Για πέντε δευτερόλεπτα δεν ένιωθα τίποτα, δεν καταλάβαινα τι έγινε μέχρι που ένας συμπαίκτης μου με άρπαξε και με αγκάλιασε. Κερδίσαμε, κερδίσαμε, πάμε σπίτι μας. Ήταν ωραία, γιατί όλοι το θέλαμε. Δεν το σκέφτηκα το σουτ, βγαίνει μέσα από την αυτοπεποίθηση που προέρχεται από την προπόνηση”.

Όσο για την ελληνική υποστήριξη και τους φιλάθλους που πήγαν στο γήπεδο, τόνισε:
Ναι, είδα την ελληνική σημαία. Ένιωσα πολύ ωραία. Όλη αυτή η υποστήριξη που μου προσφέρουν, θέλω να τους ευχαριστήσω. Είναι ωραίο συναίσθημα να βλέπεις τις ελληνικές σημαίες τριγύρω στην εξέδρα”.

Εκεί του είπε ο ρεπόρτερ, προφανώς δικός μας, πόσο περήφανος αισθάνεται, πόσο συγκινημένος ήταν και τον αποκάλεσε θεό:

“Είμαι Έλληνας θεός; Δεν είμαι θεός, η Ελλάδα έχει 12 θεούς όχι 13!” και ο δημοσιογράφος του είπε ότι προσευχόταν για αυτόν…

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε live αμέσως μετά το τέλος του δραματικού αγώνα στο FoxSports:

“Ο κόουτς μου είπε κάνε τη δουλειά σου. Αισθάνομαι σπουδαία που μπήκε το σουτ. Ήταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πολύ τη νίκη, την πετύχαμε και πάμε για την επόμενη. Ήταν σπουδαίο που πέτυχα ένα τόσο μεγάλο σουτ εδώ πέρα (Νέα Υόρκη) αλλά θέλω να βάλω ένα νικητήριο σουτ πίσω στο σπίτι, στο Μιλγουόκι».

eurohoops.net

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα