Εκτός φυλακής για λόγους υγείας ο serial killer Μάνσον

Επικίνδυνος, ψυχοπαθής, κατά συρροήν δολοφόνος, μανιακός: Οσους χαρακτηρισμούς τού έχουν αποδώσει φαίνεται να τους αποδέχεται ακόμη και ο ίδιος!

Ο λόγος βέβαια για τον Τσαρλς Μάνσον (φωτό), που έμεινε στην Ιστορία της παγκόσμιας εγκληματολογίας ως «ο άνθρωπος που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει νεαρές κοπέλες για να ικανοποιήσει τις διεστραμμένες επιθυμίες του», ενώ διέπραξε και τρεις ομαδικές δολοφονίες, με πιο γνωστή εκείνη του βασανισμού και της εκτέλεσης της διάσημης -εγκύου εκείνη την εποχή- ηθοποιού και συζύγου του σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, Σάρον Τέιτ, και άλλων τεσσάρων φίλων τους μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, στις 9 Αυγούστου 1969.

Χθες πραγματοποιήθηκε η μεταφορά του 82χρονου πια κατά συρροήν δολοφόνου σε νοσοκομείο εκτός των φυλακών, όπου εκτίει ποινή ισόβιας κάθειρξης, λόγω των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει. Αν και το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του Μάνσον δεν έγινε γνωστό, ο ιστότοπος TMZ μετέδιδε πως ο serial killer μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην πόλη Μπέικερσφιλντ, σε απόσταση περίπου μιας ώρας από τη φυλακή της Καλιφόρνιας (στο Κόρκοραν) όπου κρατείται.

Ο Μάνσον έχει χαρακτηριστεί -όχι άδικα- ο «μεγαλύτερος» Αμερικανός εγκληματίας του 20ού αιώνα, ενώ τον βαραίνει κάθε κατηγορία που υπάρχει! Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να περάσει στη συνείδηση ενός μεγάλου τμήματος της αμερικανικής κοινωνίας ως ένας γκουρού με διαταραγμένη προσωπικότητα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα