Ο Καμμένος καταγγέλλει τον Κουρτάκη για τις… Αλπεις

Υπουργός Αμυνας: «Εχει να πληρώνει για ψευδή ξενοδοχεία και πόλεις που δεν έχω πάει ποτέ» ■ Η εμμονική στοχοποίηση όσων δεν υποτάσσονται 

Στην αντεπίθεση πέρασε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος διαψεύδοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», σύμφωνα με το οποίο διέμενε σε πεντάστερο ξενοδοχείο στις Αλπεις (κόστους 600 ευρώ τη βραδιά)! Σύμφωνα με κύκλους του Πάνου Καμμένου ο ΥΕΘΑ όχι μόνο δεν έχει μείνει ποτέ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο αλλά ούτε έχει περάσει απέξω! Παράλληλα με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό του στο twitter ο κ. Καμμένος σημειώνει: «Ο Κουρτάκης, σαν συνεργάτης του εμπόρου ναρκωτικών – εκδότη Α. Κοτσώνη, έχει να πληρώνει για ψευδή ξενοδοχεία και πόλεις που δεν έχω πάει ποτέ».

Ουσιαστικά η καταγγελία του υπουργού Αμυνας έρχεται σε συνέχεια των αποκαλύψεων της «δημοκρατίας» αλλά και της (συζύγου και) δικηγόρου του Ελενας Τζούλη την 1η Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, κατά τη διάρκεια δικαστικής μάχης του κ. Καμμένου με τον εκδότη των «Παραπολιτικών»!

Δηλαδή ότι ο κ. Κουρτάκης υπήρξε υπάλληλος του Αιμίλιου Κοτσώνη, ο οποίος έχει καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πειραιά σε ποινή κάθειρξης 10 ετών (με αναστέλλουσα ισχύ στην έφεση) για απλή συνέργεια στη διαμετακόμιση της ηρωίνης όσον αφορά την υπόθεση του «Noor One», ενώ η εισαγγελέας έχει ασκήσει έφεση ζητώντας να του επιβληθεί από το Εφετείο μεγαλύτερη ποινή.

Η επαγγελματική σχέση των δύο ανδρών αφορά την εταιρία Μετρόραμα, η οποία εξέδιδε τη free press εφημερίδα «Metro» και είναι ενεργή ως σήμερα.

Το δημοσίευμα των «Παραπολιτικών», μεταξύ άλλων, αναφέρει -ψευδώς κατά τον υπουργό Εθνικής Αμυνας- ότι αυτός βρισκόταν στο πολυτελές ξενοδοχείο «Nassfeld» στις αυστριακές Αλπεις, με τη σύζυγό του και άλλα δύο ζευγάρια. Ομως, κατά

το δημοσίευμα ένα ατύχημα τον ανάγκασε να παραμείνει εκεί μόνο τρεις μέρες και να πάρει άμεσα, στις 30 Δεκεμβρίου, το αεροπλάνο της επιστροφής για την Αθήνα, όπου και χειρουργήθηκε.

Η εμμονική στοχοποίηση όσων δεν υποτάσσονται

Δεν είναι το πρώτο δημοσίευμα των «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» εναντίον του ΥΕΘΑ Πάνου Καμμένου. Αποτελεί τη συνέχεια σειράς δημοσιευμάτων εναντίον του κ. Καμμένου, για την πλειονότητα των οποίων ο υπουργός έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Είναι προσφιλής η τακτική της εφημερίδας αλλά και των υπόλοιπων μέσων του συγκεκριμένου «ομίλου» (!) να συκοφαντούν και να στοχοποιούν πολιτικούς και επιχειρηματίες. Με μια μικρή έρευνα στις σελίδες ή στα ηχητικά των συγκεκριμένων μέσων θα δείτε μια εμμονική προσήλωση, που είναι ανεξήγητη με όρους νηφαλιότητας, σε αρνητικές αναφορές στους υπουργούς Π. Καμμένο και Στ. Κοντονή, στους επιχειρηματίες Ν. Πατέρα, Δ. Μελισσανίδη, Ι. Αλαφούζο, στον εκδότη μας Ι. Φιλιππάκη, σε υψηλόβαθμους δικαστικούς και εισαγγελείς, και κατά καιρούς σε επιχειρήσεις με υψηλά διαφημιστικά κονδύλια. Υπάρχει, άραγε, κάτι κοινό σε όλα αυτά τα στοχοποιημένα πρόσωπα; Ισως η μη συμπόρευση-υποταγή σε συγκεκριμένα συμφέροντα. Ποιος ξέρει…

Πάντως, αποτελεί πραγματικά οικονομικό θαύμα πώς λειτουργούν μία εβδομαδιαία εφημερίδα, τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ», με εμφανιζόμενη κυκλοφορία περί τα 20.000 φύλλα και με αξία μόνο των προσφορών της -στις οποίες οφείλει και την κυκλοφορία της- πολλαπλάσια του εσόδου κυκλοφορίας της, ακόμη μία εβδομαδιαία εφημερίδα, η «ΕΠΕΝΔΥΣΗ», με εμφανιζόμενη κυκλοφορία κάτω από 8.000 (!), μια ημερήσια κουτσομπολίστικη με κυκλοφορία περί τα 3.500 φύλλα και ένας Ρ/Σ που δεν ανιχνεύεται καν στις μετρήσεις.

Οι «αντίπαλοι»

Και από κοντά μια μικρή αθλητική οπαδική εφημερίδα, που λειτουργεί ως φύλακας-άγγελος δήθεν της ομάδας που υποστηρίζει, υβρίζοντας -πολλές φορές χυδαία- τους «αντιπάλους», έστω και αν, εντελώς τυχαία, είναι δηλωμένοι οπαδοί της ίδιας ομάδας. Ισως να οφείλεται στην ικανότητα του επικεφαλής του «ομίλου» Γιάννη Κουρτάκη, ο οποίος κατόρθωσε κατεβαίνοντας με λιγοστά εφόδια και γνώσεις από ένα μικρό χωριό της Κρήτης, χάρη στη σκληρή δουλειά του, να μαζέψει 1.400.000 € (!!!), όπως ο ίδιος δήλωσε στην επιτροπή της Βουλής που εξέταζε τα θαλασσοδάνεια των ΜΜΕ, και να ιδρύσει τα παραπάνω μέσα.

Μπορεί και να οφείλεται στη στενή φιλία του «παναθηναϊκών» φρονημάτων Γ. Κουρτάκη με τον Β. Μαρινάκη, μεταξύ άλλων επίδοξου ιδρυτή του Τ/Σ «Channel One». Ισως, όμως, και στη στενή συνεργασία του και στις εμπειρίες που αποκόμισε δίπλα στον Αιμ. Κοτσώνη, παλαιότερα εκδότη της δωρεάν εφημερίδας «ΜΕΤRΟ» και σήμερα καταδικασθέντος πρωτοδίκως για την υπόθεση που αφορά τη μεγαλύτερη, για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ποσότητα ηρωίνης με το «Noor One».

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα