Ο Καλτσίδης υποψήφιος συμπαίκτης για την ΠΑΕ

Σε προσπάθεια εύρεσης συμπαικτών βρίσκεται ο Γιάννης Αλαφούζος! Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο υποψηφίους και ακούγεται έντονα ότι ο ένας είναι ο Φιλάρετος Καλτσίδης.Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού φέρεται ότι έχει επαφές για το «Τριφύλλι» και ο ελληνικής καταγωγής επιχειρηματίας φημολογείται πως ενδιαφέρεται έντονα, και μάλιστα οι επαφές έχουν αρχίσει εδώ και καιρό και συνεχίστηκαν έντονα τις τελευταίες ημέρες. 

Ο γεννημένος στην Τιφλίδα πρόεδρος της Eurocement Group έχει γραφτεί και στο παρελθόν για τους «πρασίνους», και συγκεκριμένα το καλοκαίρι του 2012. Ο «βασιλιάς του τσιμέντου» φημολογείται ότι ενδιαφέρεται ξανά να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του Παναθηναϊκού. Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος της Στεάουα Τζίτζι Μπεκάλι αποκάλυψε στα ρουμανικά ΜΜΕ ότι ο Αντι Πόπα θα παραχωρηθεί στον Παναθηναϊκό αντί 1.000.000 ευρώ! Ρεπορτάζ περίεργο από έναν ιδιόρρυθμο πρόεδρο, που όμως δεν λέει λόγια του αέρα… Ο Μπεκάλι έκανε την αποκάλυψη στον τηλεοπτικό σταθμό DigiSport:

«Ο Αντι Πόπα θα πάει στον Παναθηναϊκό με ένα εκατομμύριο ευρώ»! Ο 28χρονος Ρουμάνος διεθνής (21 συμμετοχές) αγωνίζεται ως καθαρός δεξιός εξτρέμ και ανήκει στη Στεάουα από το 2012, με την οποία μετρά 25 γκολ σε 210 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και μπορεί από την 1η Ιανουαρίου να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, αλλά για το προσεχές καλοκαίρι. Από την άλλη, στην Γκαζιάντεπσπορ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Ιβάν Ιβανόφ, όπως επιβεβαιώνει και ο τουρκικός Τύπος. Τέλος, ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ότι ο Μουμπάρακ Γουακάσο δεν παραχωρείται στην ισπανική Λας Πάλμας τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα