Πόλεμος ΝΔ – Πολάκη για τον «Ευαγγελισμό»

Η πρόσφατη επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει άγρια σύγκρουση μεταξύ της Ν.Δ. και του Παύλου Πολάκη.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας σε ανάρτησή του στο facebook, χθες, στις… 4 τα ξημερώματα (!), επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ν.Δ., επειδή μάλλον δεν του άρεσε ο χαρακτηρισμός «ήρωες» που χρησιμοποίησε ο κ. Μητσοτάκης για τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του «Ευαγγελισμού».

«Οταν έκλεινε ο Αδωνις 4 νοσοκομεία και έδιωχνε 2.500 γιατρούς από την πρωτοβάθμια (τότε, ντε, που ήσουν υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης και έβγαλες σε διαθεσιμότητα και απόλυση 15.000), δεν ήταν “ήρωες”;» έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός με εμφανώς ειρωνική διάθεση.

Η Ν.Δ. απάντησε σε υψηλούς τόνους, καλώντας τον κ. Πολάκη να επισκεφθεί και ο ίδιος το νοσοκομείο «αν τολμά», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. «Αντιλαμβανόμαστε την ενόχληση του κ. Πολάκη για την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο μεγαλύτερο δημόσιο νοσοκομείο της χώρας, τον “Ευαγγελισμό”. Αντί να βρίζει, ας τολμήσει -όπως υποχρεούται- να κάνει το ίδιο».

Η Ν.Δ. ζητά επίσης από τον κ. Πολάκη να δώσει έμπρακτες απαντήσεις στα προβλήματα που συσσωρεύτηκαν στον χώρο της Υγείας. «Οσο ο κ. Πολάκης αγνοεί τις υποχρεώσεις του και αυτοπεριορίζεται σε ρόλο υβριστή, μόνο κατ’ ευθυμισμό μπορεί να αποκαλείται υπουργός αναπληρωτής Υγείας» καταλήγει η ανακοίνωση.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα