Oταν ο Γιώργος συνάντησε την Καλομοίρα

Βρέθηκαν σε θέατρο, όπου μίλησαν στα αγγλικά για τον… Τραμπ

Ο Γιώργος Παπανδρέου είπε να χαλαρώσει λίγο από τα… ταξίδια και άρχισε τις επισκέψεις στο θέατρο. Λίγες ώρες, λοιπόν, αφότου έγινε γνωστό ότι απόστρατος αξιωματικός του Ναυτικού τον στέλνει στο δικαστήριο για το «λεφτά υπάρχουν», ο πρώην πρωθυπουργός πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωραία μου κυρία», στην οποία πρωταγωνιστεί η Δήμητρα Ματσούκα.

Εκεί συνάντησε τη γνωστή τραγουδίστρια Καλομοίρα Σαράντη και, όπως φάνηκε, συνέθεσαν… αχτύπητο δίδυμο! Για αρκετή ώρα ο Γιώργος Παπανδρέου και η τραγουδίστρια μιλούσαν μετά το τέλος της παράστασης, κάνοντας μάλιστα πολιτική ανάλυση.

Ηταν τόσο… βαθιά, που οι δύο τα είπαν ακόμη και για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ. Πού να το πίστευε κανείς ότι ο πολυταξιδεμένος πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής της Σοσιαλιστικής Διεθνούς θα κρεμόταν από τα χείλη της Καλομοίρας για την εκλογή του νέου πλανητάρχη.

Η άλλη είδηση είναι πως συνομίλησαν στα αγγλικά και όχι στα ελληνικά. Η τραγουδίστρια, άλλωστε, μιλάει σπαστά ελληνικά, λόγω των πολλών χρόνων στις ΗΠΑ, ενώ ο κ. Παπανδρέου μπορεί να μιλάει (περίπου) ελληνικά, αλλά σκέφτεται αμερικάνικα.
Η επιρροή των ΗΠΑ στον κ. Παπανδρέου είναι γνωστή και επιβεβαιώθηκε από τον τρόπο με τον οποίο άνοιξε στο ΔΝΤ την πόρτα για να ισοπεδώσει την Ελλάδα.

Από τη φωτογραφία που έβγαλαν οι δύο, σε ανάμνηση της συνάντησής τους, φάνηκε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκοψε ξανά λίγο το μουστάκι του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα