Μπαμ με Σισοκό

Από τον
Χάρη Δάντση

Στα ερυθρόλευκα έντυναν και χθες τα βρετανικά μέσα τον Αλί Σισοκό. Ο Γάλλος αριστερός μπακ της Αστον Βίλα έχει συμφωνήσει με τους πρωταθλητές Ελλάδος και, όπως σημείωναν οι Βρετανοί, «είναι κοντά στη μετακίνησή του με δανεισμό στον Ολυμπιακό. Δεν έπαιξε πολύ υπό τις οδηγίες του Στιβ Μπρους και όλα δείχνουν ότι θα φύγει αυτόν τον μήνα για να πάρει χρόνο συμμετοχής». Το κόστος της απόκτησής του για έξι μήνες από τους «χωριάτες» θα φτάσει τα 500.000 ευρώ, ενώ στη συμφωνία των δύο πλευρών θεωρείται δεδομένο ότι θα προβλεφθεί η επιλογή αγοράς του παίκτη από πλευράς Πειραιωτών για το επόμενο καλοκαίρι.

Στο μεγάλο λιμάνι πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητες του 29χρονου μπακ και θεωρούν ότι μπορεί να αναγεννηθεί στην Ελλάδα. Φέτος έχει 12 συμμετοχές με την Αστον Βίλα, εκ των οποίων οι 11 ως βασικός, μετρώντας 918 λεπτά συμμετοχής. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα whoscored.com, είναι ο πέμπτος σε αξιολόγηση παίκτης της ομάδας του! Ο Μπέντο ποντάρει πολλά πάνω του. Αλλωστε είναι εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια και αρέσκεται στις… επελάσεις, σε αντίθεση με τον Ντε Λα Μπέγια που είναι πιο αμυντικογενές μπακ. Υπενθυμίζεται ότι ο Σισοκό στο παρελθόν έχει περάσει, μεταξύ άλλων, από Πόρτο, Λιόν, Βαλένθια. Στην Αγγλία, πάντως, συζητήθηκε αρκετά και το αντιεπαγγελματικό τάκλιν του Λισγάρα στον Σεμπά. Η «Mirror» έγραψε χαρακτηριστικά ότι «το πιο τρομακτικό τάκλιν που θα δείτε φέτος έγινε σε ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Ξάνθη την περασμένη Κυριακή». Στον Πειραιά, μετά την αναβολή του αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη, έχουν στρέψει την προσοχή τους στο σαββατιάτικο ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά στα Χανιά.

Στο μεταξύ, η Εσμπιεργκ ανακοίνωσε την απόκτηση (με δανεισμό για έξι μήνες) του Τσιμίκα, ενώ σήμερα ολοκληρώνεται η μετακίνηση και του Πάρντο στη Ναντ, με δανεισμό έως το καλοκαίρι και οψιόν αγοράς 5.000.000 ευρώ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα