Φρίκη! Σορός άνδρα σε κάδο απορριμμάτων

Ο νεκρός ήταν τοποθετημένος μέσα σε υπνόσακο και εντοπίστηκε από υπάλληλο του δήμου χθες τα ξημερώματα στη Δάφνη

Aνατριχιαστικό έγκλημα αποκαλύφθηκε χθες τα ξημερώματα στη Δάφνη, όταν ένας οδοκαθαριστής εντόπισε πεταμένο σε κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Παπαναστασίου και Ηροδότου, το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα, τυλιγμένο σε κουβέρτα.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο υπάλληλος του δήμου πλησίασε τον κάδο και διαπίστωσε ότι εξείχε ένας υπνόσακος με κάτι ογκώδες στο εσωτερικό του. Μόλις πλησίασε, αντιλήφθηκε την έντονη δυσοσμία και κατάλαβε ότι βρισκόταν μπροστά σε ένα πτώμα.

Ο άτυχος άνδρας φορούσε τρία πουλόβερ, ενώ από τη μέση και κάτω ήταν ημίγυμνος, καθώς φορούσε μόνο το εσώρουχό του. Ο δράστης ή οι δράστες είχαν τοποθετήσει το πτώμα σε υπνόσακο, τον οποίο είχαν δέσει σφιχτά με καλώδιο! Από πληροφορίες που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ίσως πρόκειται για άστεγο της περιοχής, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και 20 μέρες.

Σε κοντινή απόσταση από τον κάδο απορριμμάτων οι αστυνομικοί ανακάλυψαν μια πετάμενη ταυτότητα με τα στοιχεία Νικόλαος (…), γεννηθείς το 1944 στην Αθήνα, και εκτιμούν ότι ανήκε στον δολοφονημένο άνδρα.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο ηλικιωμένος είχε στραγγαλιστεί και μάλιστα με ιδιαίτερα βίαιο τρόπο, ενώ έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από θλων όργανο και είχε δεχθεί βίαια χτυπήματα στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η μύτη του να είναι σπασμένη. Συγκλονιστική είναι η εκτίμηση του ιατροδικαστή πως η δολοφονία του ηλικιωμένου έγινε πριν από περίπου 20 ημέρες. Ολα δείχνουν ότι όλο αυτό το διάστημα ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι του πιθανότατα κρατούσαν κρυμμένο το πτώμα σε κάποιο χώρο και αποφάσισαν να το ξεφορτωθούν πριν από περίπου 24 ώρες, οπότε το πέταξαν στον κάδο απορριμμάτων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα