Ελεύθερος κυκλοφορεί ο ύποπτος για τον φόνο της Νίκης

Ούτε σε απολογία δεν έχει κληθεί ακόμη ο άνδρας που φέρεται ότι εμπλέκεται στη δολοφονία της 19χρονης Νίκης Μαυρουδή τον Ιανουάριο του 2014 στη Λέρο, παρότι έχουν ήδη περάσει επτά μήνες από τότε που ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος του για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

«Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται τρία χρόνια από τον θάνατο της Νίκης και ο δολοφόνος της παραμένει ασύλληπτος. Η ανακρίτρια θέλει χρόνο για να πάρει την τελική απόφασή της, επειδή κοιτάζουν υπολογιστές, κινητά, τα πάντα. Εχουν πάρει DNA, δακτυλικά αποτυπώματα από τον κατηγορούμενο και ακόμα τίποτα» λέει η μητέρα της άτυχης κοπέλας, Ειρήνη Μαυρουδή.

Η 19χρονη είχε βρεθεί απαγχονισμένη στο σπίτι της και αρχικά ο θάνατός της αποδόθηκε σε αυτοκτονία. Ωστόσο, μετά τις επίμονες καταγγελίες της οικογένειάς της, ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε ξανά και ασκήθηκε δίωξη εναντίον ενός άνδρα από το νησί.

«Η κόρη μου φοβόταν τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Δεχόταν συνεχώς τηλεφωνήματα με απόκρυψη, ήταν σε πανικό. Φοβόταν για τη ζωή της. Καθυστερούν απίστευτα. Πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να κλείσουν τον δολοφόνο του παιδιού μου στη φυλακή;» αναφέρει η μητέρα του θύματος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα