Ματ με τον Ανσαριφάρντ

Πώς ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον Ιρανό (μήλον της Εριδος των μεγάλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας) με 500.000 € τον χρόνο

Από τον
Χάρη Δάντση

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ επέλεξε: τον Ολυμπιακό! Με κίνηση-ματ, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να αποσπάσουν την υπογραφή του πιο περιζήτητου παίκτη της Σούπερ Λίγκας, για τον οποίο είχαν κινηθεί και οι άλλοι τρεις μεγάλοι (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ) του ελληνικού ποδοσφίρου.

Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές, την ώρα που άφηναν να διαρρεύσει ότι δεν ασχολούνται με τον Ιρανό, έκαναν, όπως αποδείχθηκε την πιο συμφέρουσα οικονομικά πρόταση στον Ιρανό, δελεάζοντάς τον να πει το πολυπόθητο «ναι». Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέγραψε συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2020, με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν τα 500.000 ευρώ.

Από την παραχώρηση του διεθνούς άσου ο Πανιώνιος θα καρπωθεί 400.000 ευρώ, όσο ήταν δηλαδή και η ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη, που ήταν σε ισχύ ως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 και την κάλυπτε και ο ΠΑΟΚ. Ασφαλώς και η πληροφορία ότι ο 26χρονος σέντερ φορ ήθελε να παραμείνει στην Αθήνα για προσωπικούς λόγους έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφασή του. Αν και από τον Πανιώνιο επιθυμούν να τον κρατήσουν στην Πλατεία (με τη μορφή δανεισμού) ως το τέλος της περιόδου, όλα έδειχναν ως αργά χθες το βράδυ ότι ο παίκτης θα μετακομίσει άμεσα από τη Νέα Σμύρνη στον Πειραιά. Ο Ανσαριφάρντ έχει πετύχει 15 γκολ και έχει δώσει 5 ασίστ σε 51 συμμετοχές με την κυανέρυθρη φανέλα. Τη φετινή σεζόν έχει σημειώσει 5 τέρματα, μοιράζοντας και 3 ασίστ σε 15 αγώνες.

Η προσθήκη αυτή ενδεχομένως να οδηγήσει στην έξοδο έναν εκ των Ιντέγε, Καρντόσο. Ο Νιγηριανός βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών συλλόγων, ενώ ο εκπρόσωπος του Παραγουανού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με αρκετούς συλλόγους της Ασίας και των ΗΠΑ που ενδιαφέρονται.

Παράλληλα, ο κόουτς της Χαλ Μάρκο Σίλβα επιμένει για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ενώ η Εβερτον θέλει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και φημολογείται ότι είναι διατεθειμένη να προσφέρει περισσότερα από 10.000.000 ευρώ στον πειραϊκό σύλλογο για να τον αποκτήσει.

Στην «ερυθρόλευκη» λίστα παραμένει ο Ματέους Περέιρα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Στη Μαγιόρκα με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν θα συνεχίσει την καριέρα του, όπως όλα δείχνουν, ο Σάσα Ζντιέλαρ. Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, οι Πειραιώτες ενδιαφέρονται για τον 32χρονο Ουρουγουανό μέσο, Αλβάρο Ραφαέλ Γκονζάλες που ανήκει στη Λάτσιο.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα