Στο ύψος του!

Εκανε το «χρέος» του ο ΠΑΟ με Κισσαμικό (3-0) και βρίσκεται ήδη στους 8 του Κυπέλλου

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να «καθάρισε» την πρόκριση στους 8 του Κυπέλλου (με αποδοκιμασίες) από το πρώτο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, του οποίου επιβλήθηκε χθες με 3-0 στη Λεωφόρο, ωστόσο δεν μπορεί να απαλλαγεί από τον Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Αρχίζοντας από τα αγωνιστικά, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη «τα άκουσαν» από τους λιγοστούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του «Απόστολος Νικολαΐδης» για την αποκαρδιωτική εμφάνισή τους στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που δεν άρεσε στον Βιγιαφάνιες (είπε κάποια… γαλλικά, απευθυνόμενος προφανώς σε αυτούς που αποδοκίμαζαν). Η είσοδος του Λέτο, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (74′, 90′ πέν.), άλλαξε την εικόνα του ματς και του «Τριφυλλιού», που είχε ανοίξει το σκορ στο 49′ με τον Μάρκους Μπεργκ. Καλή εμφάνιση έκαναν και οι μικροί Ευαγγέλου, Χατζηγιοβάννης αλλά και ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, που έδωσε μία ασίστ και κέρδισε το πέναλτι.

Θέμα Ιμπάρμπο

Σχετικά με τον Ιμπάρμπο, «ψάχνεται» στην Τουρκία, αφού η κινεζική Ουχάν Ζαλ δεν τα βρήκε με την Κάλιαρι όπου ανήκει. Η Φενερμπαχτσέ φέρεται ότι ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Κολομβιανού επιθετικού, ενώ ιταλικά ΜΜΕ έβαζαν στο κόλπο της απόκτησής του την ιταλική Μπολόνια.
Στο «Τριφύλλι» καίγονται να διακόψουν τον δανεισμό του για να «τρέξει» ο μεταγραφικός σχεδιασμός. «Αν δεν αποδεσμεύσουμε θέση μη κοινοτικού, δεν μπορούμε να κάνουμε συμφωνίες ή να αναλαμβάνουμε δεσμεύσεις» ξεκαθάριζαν από το «πράσινο» στρατόπεδο με αφορμή τα σενάρια που τους ενέπλεκαν με Ανσαριφάρντ και Μασούντ. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Στάθης Ταυλαρίδης κατέθεσε προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ ζητώντας το ποσό των 250.000 ευρώ, το οποίο αντιστοιχεί σε οφειλές αλλά και στο υπόλοιπο του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Μπουμάλ (59’ Λέτο), Μαρινάκης, Λουντ, Π. Βλαχοδήμος, Βιγιαφάνιες (75’ Χατζηγιοβάννης), Μπεργκ (79’ Ρινάλντι).

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σεληνιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Κίκε (62’ Μάντζης), Μαρτίνεθ (74’ Σταθάκης), Ποκόνγκ (71’ Θέος), Μίλιτς.

• Ο Κισσαμικός, στο χθεσινό ματς εναντίον του Παναθηναϊκού (που μεταδόθηκε τηλεοπτικά), είχε για πρώτη φορά χορηγό στη φανέλα την εφημερίδα του φίλου του Μαρινάκη!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα