Αυτογκόλ του Κυριάκου με τον γιο του Γιάννου!

Ο Νικ. Παπαντωνίου θα αξιοποιηθεί από τη ΝΔ (στα ψηφοδέλτια ή στον κρατικό μηχανισμό)

Τον γιο του Γιάννου Παπαντωνίου Νικήτα επιλέγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης (φωτό αριστερά) ως ένα από τα νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα Ν.Δ. που ονειρεύεται σε μια ακατανόητη κίνηση που συνιστά επικοινωνιακό αυτογκόλ πρώτου μεγέθους.

Ο Νικήτας Παπαντωνίου (φωτό δεξιά), στέλεχος της εταιρίας Nobacco, είναι ένα από τα πρώτα πρόσωπα που έχουν περάσει με επιτυχία την ανοιχτή διαδικασία αξιολόγησης του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ενδέχεται να αξιοποιηθεί στο κόμμα, στα ψηφοδέλτια ή στον κρατικό μηχανισμό σε μια μελλοντική κυβέρνηση της Ν.Δ.

Οσο ικανός επαγγελματίας κι αν είναι, από μόνη της η στενή συγγένειά του με τον κορυφαίο υπουργό της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, που εμπλέκεται σε μια σειρά σκανδάλων, στέλνει λανθασμένο μήνυμα στην κοινωνία.

Στην αξιωματική αντιπολίτευση, πάντως, χαρακτηρίζουν τη διαδικασία «οξυγόνο» στελεχών που θα μπολιάσουν με νέο «αίμα» την παράταξη, σηματοδοτώντας το άνοιγμα προς την κοινωνία, καθώς και την επιλογή του στελεχιακού δυναμικού απόλυτα αξιοκρατικά, με βάση την αξιολόγηση. Εχουν ήδη διεξαχθεί 310 συνεντεύξεις, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 42 έτη και οι αιτούντες σε ποσοστό άνω του 50% διαθέτουν τουλάχιστον μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Στα ονόματα του μητρώου περιλαμβάνονται, επίσης, ο κλινικός οδοντίατρος Τάσος Μυτόγλου, ο επιχειρηματίας στον χώρο των πλαστικών Δημήτρης Σύρμος, η δικηγόρος Χαρά Γιαννοπούλου, ο μαιευτήρας Γιάννης Κούτρας, ο αγρότης Νίκος Λιολιόπουλος, ο φυσικός Στέλιος Ορφανάκης και ο πολιτικός επιστήμονας Γιάννης Μανώλης.

Επίσης, το κεντρικό στέλεχος της ΤΕΡΝΑ Ροδιανός Αντωνακόπουλος, η δικηγόρος Αθηνά Ψαράκη και ο Γιώργος Δημητρακόπουλος, ο οποίος είναι αναπληρωτής καθηγητής Πληροφορικής και Τηλεματικής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, κ.ά.

Επίσκεψη στους νέους με τζιν και πουλόβερ

Στα γραφεία της Ν.Δ. και συγκεκριμένα στην αίθουσα όπου συνεδρίαζε η πολιτική ακαδημία των νέων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρέθηκε αιφνιδιαστικά το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Απρόσκλητος εισβολέας» στον χώρο, ο πρόεδρος της Ν.Δ. χαιρέτησε τους παριστάμενους εισηγητές και «εκπαιδευόμενους», τους μίλησε για λίγο και παρακολούθησε με ενδιαφέρον τη διαδικασία, που είχε ως θέμα την ενότητα «Οδικός άξονας εξόδου από την κρίση». Με casual ντύσιμο, ένα τζιν παντελόνι και ένα πουλόβερ, ο κ. Μητσοτάκης εξέπληξε ευχάριστα τους συμμετέχο

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα