Θεσσαλονίκη: Η κοπή πίτας της Β’ ΝΟΔΕ!

Ο Κώστας Καραμανλής jr ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Β΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ., που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Ωραιόκαστρο.

Παρόντες ήταν και οι πέντε βουλευτές της Α΄ και της Β΄ Θεσσαλονίκης (Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Ράπτη, Καράογλου και Αναστασιάδης), ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, πολλοί πολιτευτές και μνηστήρες για μία θέση στη βουλευτική λίστα και επτά δήμαρχοι!

Στην ομιλία του ο κ. Καραμανλής άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, την οποία και χαρακτήρισε επικίνδυνη. «Ως εδώ με την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση μετά τη Μεταπολίτευση» σημείωσε ο βουλευτής Σερρών, ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη να τελειώσει η μυθοποίηση της Αριστεράς. «Στη Ν.Δ. μόνο αντιαριστεροί δεν είμαστε. Εχουμε απόλυτο σεβασμό στους έντιμους αγωνιστές όλων των πλευρών. Πρέπει, όμως, να τελειώνουμε επιτέλους με τη μυθοποίηση της Αριστεράς, την οποία σε μεγάλο βαθμό εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει. Υγιή σεβασμό να έχουμε, υπερβολικό δέος όμως όχι» σημείωσε στην ομιλία του.

Συχνές ήταν οι αναφορές του και στον Κώστα Καραμανλή και τον καραμανλισμό: «Απόλυτη εντιμότητα, χωρίς καμία ηθική, μακριά από τις εύκολες λύσεις και το χάιδεμα των αυτιών: αυτή είναι η μεγάλη και αδιαπραγμάτευτη κληρονομιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή» σημείωσε.
Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι πρώην κοινοβουλευτικοί της Β΄ Θεσσαλονίκης Γιώργος Σαλαγκούδης, Αδάμ Ρεγκούζας, Χρήστος Κοσκινάς, Δημήτρης Γαλαμάτης, Κώστας Ζαχαράκης και Παναγιώτης Κούτρας.

Ν. Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα