Nτρέπεται (!) που είναι Ελληνας o Mπουτάρης

Δεν πρόλαβε να ζεσταθεί το αλάτι στις… αλατιέρες του Δήμου Θεσσαλονίκης και ο Γιάννης Μπουτάρης φρόντισε με μια ατάκα του να… παγώσει ξανά όλους εμάς.

Σε εκδήλωση των Ραγκούση, Διαμαντοπούλου και Φλωρίδη στη Θεσσαλονίκη, ο Γιάννης Μπουτάρης δήλωσε ότι ντρέπεται που είναι Ελληνας. «Εγώ ντρέπομαι πια – σας το λέω εντίμως. Πηγαίνω ταξίδια στο εξωτερικό και ντρέπομαι που είμαι Ελληνας. Με κοιτάζουν σαν λεπρό» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κάνοντας μάλλον τους Ελληνες να ντρέπονται για τον δήμαρχο που έχει η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας.

Η τύχη πάντως φαίνεται ότι τον ευνοεί, αφού κέρδισε το φλουρί στο καθιερωμένο δείπνο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) με αφορμή το νέο έτος και έσπευσε να αστειευτεί με το κάζο του στην πρόσφατη κακοκαιρία.

Το τσουρέκι

«Το τσουρέκι δεν ήταν παγωμένο» είπε, ενώ, όταν ρώτησε τι θα του δώσουν για το φλουρί, πήρε την… πληρωμένη απάντηση του οικονομικού επόπτη του ΕΕΘ Στέλιου Συμεωνίδη: «Μια αλατιέρα».
Ο δήμαρχος όμως συνέχισε να χαρίζει γέλιο στους παρισταμένους, αφού ευχαρίστησε το ΕΕΘ για τη χρηματοδότηση του πρωτοχρονιάτικου σόου των πυροτεχνημάτων στην πόλη, ενώ την εν λόγω εκδήλωση είχε χρηματοδοτήσει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Θεσσαλονίκης… Τα ευτράπελα όμως είχαν αρχίσει λίγο νωρίτερα, όταν ο κ. Συμεωνίδης, προσφωνώντας τους επισήμους στο δείπνο, αποκάλεσε τον δήμαρχο «κ. Τζιτζ…», χωρίς να ολοκληρώσει το όνομα, προσθέτοντας στη συνέχεια «μπορεί, μπορεί».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα