Προκήρυξη για 404 προσλήψεις (μέσω ΑΣΕΠ) στα δικαστήρια

Το ενδιαφέρον χιλιάδων πτυχιούχων αναμένεται να συγκεντρώσει η νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ (1K/2017), που αφορά την πρόσληψη 404 μόνιμων υπαλλήλων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ειδικότητας ΠΕ Γραμματέων) σε δικαστήρια και δικαστικές υπηρεσίες, αρμοδιότητας του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ηδη, η Ανεξάρτητη Αρχή έστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο την προκήρυξη για δημοσίευση και εντός της εβδομάδας αναμένεται να καθοριστεί η 20ήμερη προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους υποψηφίους. Οι 404 θέσεις του διαγωνισμού κατανέμονται σε πρωτοδικεία, ειρηνοδικεία, εφετεία και πταισματοδικεία όλης της χώρας, καθώς και στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλους τους υποψηφίους είναι η γνώση χειρισμού Η/Υ. Παράλληλα, θα πρέπει να διαθέτουν τίτλο σπουδών σε μία από τις εξής σχολές: Αστικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης (από το 1998 μετονομάστηκε σε Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης), Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας (πρώην Τεχνολογίας και Συστημάτων Παραγωγής), Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, Βαλκανικών Σπουδών, Δημόσιας Διοίκησης, Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών, Επιχειρησιακής Ερευνας και Μάρκετινγκ, Επιχειρησιακής Ερευνας και Στρατηγικής Πωλήσεων (Marketing), Ιστορίας – Αρχαιολογίας – Κοινωνικής Ανθρωπολογίας κ.λπ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα