Ενα θωρηκτό (στην Τούμπα) με σύζυγο… φρεγάτα

Ενα… θωρηκτό στην Τούμπα! Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ύψους 1,91 μ., υπέγραψε χθες συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ έως και το 2021. Η Λέγκια Βαρσοβίας από την παραχώρηση του 26χρονου Σερβοελβετού επιθετικού θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 1.900.000 ευρώ, ενώ χρήματα (285.000 ευρώ) θα εισπράξει και η Μπολούσπορ, η οποία διατήρησε ποσοστό μεταπώλησης από τη μετακίνησή του στην Πολωνία.

Σε 25 συμμετοχές με τη φανέλα της Λέγκια φέτος ο Πρίγιοβιτς πέτυχε 8 γκολ (εκ των οποίων τα 3 στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ έχει δώσει 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις) και στον «Δικέφαλο» ευελπιστούν να σημειώσει πολλά περισσότερα. Απαντες στην Τούμπα ανυπομονούν να δουν αγωνιζόμενο το νέο μεταγραφικό απόκτημά τους, αλλά και την εκρηκτική σύζυγό του Μαρίνα, η οποία αναμένεται να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη.

Για τα… μάτια της ο υψηλόσωμος φορ έχει δώσει πολλούς διαδικτυακούς καβγάδες, καθώς είναι η μεγάλη του αδυναμία. Μετά την απόκτηση του Πρίγιοβιτς, οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Πέδρο Ενρίκε. Εξάλλου, τα έχουν βρει σε όλα με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ και η Ρεν θα καρπωθεί το ποσό του 1.000.000 ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως, έχει συμφωνήσει και με τον Παναιτωλικό για τον Αμρ Ουαρντά, ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο στον «Δικέφαλο» έως το καλοκαίρι του 2020.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα