Αλλος γέλασε!

Από τον
Γιώργο Αδαμόπουλο

Το χθεσινό ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ ήταν ιδιαιτέρως «χορταστικό», όμως άφησε αμφότερους… με την όρεξη. Το τελικό 1-1 του Ολντ Τράφορντ δεν ικανοποίησε κανέναν, αφού η γηπεδούχος Γιουνάιτεντ (6η – 40 β.) είδε το σερί 8 νικών -σε όλες τις διοργανώσεις, οι έξι στο πρωτάθλημα- να ολοκληρώνεται και να χάνει την ευκαιρία να φτάσει τη συμπολίτισσα Σίτι (42 β.) στην πέμπτη θέση.

Η Λίβερπουλ, η οποία προηγήθηκε στο 27′ με πέναλτι του Μίλνερ από ανόητο χέρι του Πογκμπά, έμεινε χωρίς νίκη στο 2017 και είδε την Τότεναμ (νίκησε 4-0 τη Γουέστ Μπρομ το Σάββατο) να τη φτάνει στη δεύτερη θέση (από 45 β.). Οι «κόκκινοι» διάβολοι, από την άλλη, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 84′ με κεφαλιά του Ιμπραΐμοβιτς και έμειναν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις για 16ο διαδοχικό ματς, όμως παρά την πίεση (με την είσοδο των Ρούνεϊ και Φελαϊνί ως αλλαγές) δεν πέτυχαν την ανατροπή. Λίγο νωρίτερα, η Εβερτον (7η – 33 β.) διέλυσε 4-0 τη Μάντσεστερ Σίτι και υποχρέωσε τον προπονητή της Πεπ Γκουαρντιόλα στη «βαρύτερη» ήττα του σε εγχώριο πρωτάθλημα με Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου ή Σίτι!

Κερδισμένη της 21ης αγωνιστικής η πρωτοπόρος (52 β.) Τσέλσι, η οποία αύξησε τη διαφορά νικώντας προχθές με 3-0 στην έδρα της πρωταθλήτριας Λέστερ (15η – 21 β.). Τέταρτη πέρασε η Αρσεναλ (44 β.), με το εκτός έδρας 4-0 επί της ουραγού (15 β.) Σουόνσι. Στα άλλα σαββατιάτικα ματς: Μπέρνλι – Σαουθάμπτον 1-0, Χαλ – Μπόρνμουθ 3-1, Σάντερλαντ – Στόουκ 1-3, Γουότφορντ – Μίντλεσμπρο 0-0, Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας 3-0.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα