Ο Μπαλτάκος νέος αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού

Οπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό και επισημοποιήθηκε χθες, ο Τάκης Μπαλτάκος είναι και τυπικά ο νέος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η παρουσία του Τάκη Μπαλτάκου στη Λεωφόρο για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ έφερε και τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά την πρόσληψή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Εκείνο που μένει να αποσαφηνιστεί είναι οι αρμοδιότητες που θα έχει στον νέο ρόλο του στο «Τριφύλλι».

Ο Μπαλτάκος είναι ένας άνθρωπος με παναθηναϊκό παρελθόν (πάρα πολλά χρόνια στην ΚΑΕ), πείρα στη διαχείριση καταστάσεων και προϋπηρεσία στο ποδόσφαιρο και μένει να φανεί πώς θα χρησιμοποιηθεί από τους «πρασίνους».

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της έναρξης συνεργασίας των δύο πλευρών ο Τάκης Μπαλτάκος προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώντας τον κύριο Αλαφούζο για την πρότασή του, αναλαμβάνω καθήκοντα αντιπροέδρου με πλήρη επίγνωση της λαμπρής ιστορίας του συλλόγου, με συναισθηματική φόρτιση αντίστοιχη του βάρους και της ευθύνης που η θέση αυτή συνεπάγεται, με διάθεση πάντα ενωτική και με ακλόνητη την πεποίθηση ότι η βέβαιη επάνοδος του Παναθηναϊκού στη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, θα είναι στέρεη, μόνιμη και θεσμική».

Στα αγωνιστικά, ο Κάρλος Ζέκα εξέτισε την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών και είναι διαθέσιμος για τον Πλατανιά. Αντίθετα, ο Σεμπαστιάν Λέτο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα απουσιάσει από ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς, με Πλατανιά (εντός), Κέρκυρα (εκτός), Λεβαδειακό (εντός) και ΠΑΣ (εκτός).

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα