Γαλλικό κλειδί!

Ρεπορτάζ
Χάρης Δάντσης

ΟΟλυμπιακός κινείται για την απόκτηση εξτρέμ πρώτης γραμμής και γαλλικά ΜΜΕ επιμένουν ότι βασικός στόχος του είναι ο Ρομάν Αλεσαντρινί. Οπως υποστήριζαν οι πρωταθλητές Ελλάδος έχουν κάνει κρούση ήδη στους Μαρσεγιέζους προσφέροντας περίπου 4.000.000 ευρώ για τον 27χρονο Γάλλο ακραίο μεσοεπιθετικό.

Πρόσθεταν, ωστόσο, ότι ο σύλλογος της Μασσαλίας δεν θα τον παραχωρούσε με λιγότερα από 6.000.000 ευρώ, ενώ κάποια άλλα υποστήριζαν ότι αξιώνει τουλάχιστον 8.000.000 ευρώ. Ποσά τα οποία δύσκολα θα βγουν από τα ταμεία της πειραϊκής ΠΑΕ, τη δεδομένη χρονική στιγμή και χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων φαίνεται ότι έχει πέσει και το ενδεχόμενο δανεισμού για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Πάντως, από το Λιμάνι δεν επιβεβαίωναν το παραμικρό, ενώ φαίνεται ότι εγκαταλείφθηκε και η περίπτωση Καμανό. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για την απόκτηση σέντερ μπακ. Από κει και πέρα, η παραμονή του Εστεμπάν Καμπιάσο προκαλεί… συνωστισμό στον άξονα της μεσαίας γραμμής και πιθανότατα ο Παϊτίμ Κασάμι θα αποχωρήσει (Τζένοα, Φιορεντίνα και Νάπολι ενδιαφέρονται).

Προτάσεις υπάρχουν για τον Μαζουάκου, με μεγαλύτερη αυτή της Λιόν, που προσφέρει 6.000.000 ευρώ, ωστόσο οι Πειραιώτες αξιώνουν 10.000.000 ευρώ για τον Γάλλο μπακ. Στα αγωνιστικά, απόψε (στις 20.00, σε Novasports3 και ΕΡΤ2), η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει σε φιλικό τη Βέστερλο. Η χθεσινή προπόνηση χθες στο Βέλγιο διεκόπη λόγω καταιγίδας.

Στο μεταξύ, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας δανεισμού (μονοετούς διάρκειας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν υπάρχει χωρίς οψιόν αγοράς) του Γιάννη Γιαννιώτα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα