Βαρβιτσιώτης: Πού πήγαν τα λεφτά, κύριε Μουζάλα;

Σκληρή και ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση και στον αρμόδιο υπουργό Γιάννη Μουζάλα έκανε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. επισκέφτηκε κέντρα φιλοξενίας στην κεντρική Μακεδονία (Ωραιόκαστρο και Κιλκίς), κάνοντας λόγο για «εικόνες ντροπής».

«Παρά τις διαβεβαιώσεις, αυτό που είδαμε είναι εικόνες ντροπής, γιατί ούτε το στοίχημα του ξεχειμωνιάσματος πέτυχε ούτε ανθρώπινες συνθήκες παρέχουμε ούτε συνθήκες υγιεινής, ενώ απορώ με την υπερχρηματοδότηση που υπάρχει. Πώς τόσους μήνες δεν έχουμε καταφέρει και δεν έχει καταφέρει η κυβέρνηση να δημιουργήσει τέτοιες δομές σε όλη τη χώρα ώστε να απορροφηθούν αυτοί οι 60.000 άνθρωποι. Πού πήγαν τα λεφτά, κ. Μουζάλα;» σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης λίγο μετά το τέλος της συνάντησης που είχε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Απευθυνόμενος, μάλιστα, στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τού είπε: «Θα παρομοίαζα τον κ. Μουζάλα ως τον δήμαρχο μιας κωμοπόλεως 60.000 κατοίκων με απεριόριστη χρηματοδότηση. Και, δυστυχώς, δεν έχει καταφέρει αυτή την κωμόπολη να την κάνει να λειτουργεί σωστά».

Από την πλευρά του, ο κ. Τζιτζικώστας επισήμανε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος στο θέμα του Προσφυγικού. «Δυστυχώς και παρά τις εκκλήσεις μας η κυβέρνηση επιλέγει να έχει τους δήμους και τις περιφέρειες εκτός σχεδιασμού και εκτός υλοποίησης και αντιμετώπισης του προσφυγικού ζητήματος» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ν. Οικονόμου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα