Δάνεια ΜΜΕ: Κακουργήματα βλέπει ο Φάμελλος

«Πετάει το μπαλάκι» στη Δικαιοσύνη ο Σωκράτης Φάμελλος, βλέποντας «κακουργηματικές ευθύνες» να προκύπτουν από το εισηγητικό πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια που δόθηκαν σε ΜΜΕ και κόμματα.

Ο κ. Φάμελλος, που, πριν υπουργοποιηθεί, διετέλεσε επί μακρόν πρόεδρος της συγκεκριμένης Εξεταστικής Επιτροπής, προσπάθησε ουσιαστικά να δώσει σοβαρή υπόσταση στην… έκθεση ιδεών του πορίσματος του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν στοιχειοθετεί σοβαρές αποδείξεις, επισημαίνοντας ότι το τελικό κείμενο των συμπερασμάτων, αφού ψηφιστεί, θα πρέπει να δοθεί άμεσα στους εισαγγελείς, καθώς, όπως είπε, μπορεί να προκύπτουν «κακουργηματικές ευθύνες».

Υποστήριξε, επίσης, ότι διαπιστώθηκε «σύνδεση της πολιτικής εξουσίας με τις τράπεζες και τα ΜΜΕ, όπου η πολιτική εξουσία, για να συντηρήσει τις καρέκλες, πολλές από τις οποίες κρατούνται και βασίζονται σε μια οικογενειοκρατία, διόριζε διοικήσεις τραπεζών, οι διοικήσεις των τραπεζών έδιναν δάνεια σε μέσα ενημέρωσης και σε κόμματα, χωρίς να τηρούν τους κανόνες του τραπεζικού δανεισμού και με ανισοτιμία σε σχέση με την υπόλοιπη επιχειρηματικότητα».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα