«Μισός» ο ΠΑΟ με Πλατανια, επιστρέφει μόνο ο Ζέκα

Με δεμένα χέρια προετοιμάζει τους παίκτες του Παναθηναϊκού για την αυριανή (19.30) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πλατανιά ο Μαρίνος Ουζουνίδης.Οπως και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έτσι και κόντρα στους Χανιώτες ο τεχνικός του «Tριφυλλιού» δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μολέδο, Κουτρουμπή και Μέστο, καθώς και τους διεθνείς Κουλιμπαλί, Γουακάσο (αγωνίστηκε χθες βασικός ο Γκανέζος μέσος στο ματς με την Ουγκάντα), Εμποκού, που έχουν υποχρεώσεις στο Κόπα Αφρικα. 

Αντίθετα, επιστρέφει ο Κάρλος Ζέκα, που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας των τεσσάρων αγωνιστικών. Παράλληλα, ο Μάρκους Μπεργκ, λόγω των συνεχόμενων αγώνων, ζήτησε από το τεχνικό επιτελείο της ομάδας… ανάσες. Ο Σουηδός φορ έδειχνε κουρασμένος και στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής με την ΑΕΚ, και χθες ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, όπως και οι Λέτο, Βιγιαφάνιες. Και, σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα προβλήματα, δεν έχει βρεθεί ακόμη λύση για τη λύση της συνεργασίας με τους Ιβανόφ, Σάμπα και Ιμπάρμπο.

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή υποστήριζαν ότι οι «πράσινοι» σύντομα θα καταθέσουν πρόταση για την απόκτηση του Λούκας Βιάτρι. Ο 29χρονος Αργεντινός φορ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο.

Εν τω μεταξύ, ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού Κρίστο Μπόνεφ υπέστη έμφραγμα, υποβλήθηκε σε εγχείρηση και βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα