Εγινε «σίριαλ»

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει επικίνδυνη δοκιμασία απόψε (19.30, Novasports 1) στη Βοιωτία, όπου θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό για την εξ αναβολής 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ωστόσο το θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες είναι αυτό που καίει τους ανθρώπους του «Δικεφάλου».

Ο γιος του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Γιώργος Σαββίδης τοποθετήθηκε μέσω Instagram για το θέμα του 26χρονου επιθετικού, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατασαράι. «Δεν πρόκειται να φύγει, εάν δεν βρεθεί ο αντικαταστάτης του, ο οποίος θα είναι ή καλύτερος ή ίδιας αξίας με αυτόν. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Ο παίκτης δεν θέλει να παραμείνει και το θέμα δεν είναι οικονομικό. Θέλει να πάει εκεί. Σε δύο μέρες θα είμαστε στη Θεσσαλονίκη να το ρυθμίσουμε» ανέφερε το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ. 

Από την πλευρά του ο Λούμπος Μίχελ μιλώντας στον τουρκικό Τύπο υποστήριξε: «Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είμαστε στη μέση της σεζόν και ο Γκάρι είναι παίκτης-κλειδί για μας. Θα προτιμούσαμε μία πρόταση γι’ αυτόν το καλοκαίρι, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ενδιαφέρει μία ομάδα όπως η Γαλατασαράι, γιατί είναι παίκτης με μεγάλες προοπτικές. Τον τελευταίο λόγο θα έχει ο Ιβάν Σαββίδης. 

Η τουρκική ομάδα έκανε μία σωστή προσέγγιση και δείχνει ότι επιθυμεί σφόδρα την απόκτηση του παίκτη. Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση» είπε ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου. Υπενθυμίζεται ότι οι Τούρκοι δίνουν περίπου 2.500.000 ευρώ και ο ΠΑΟΚ ζητά 4.000.000.

Χθεσινές φήμες θέλουν τους Θεσσαλονικείς να επανήλθαν για την περίπτωση του Ζοζούλια κάνοντας επίσημη κρούση στην Μπέτις, ενώ από τον ΑΠΟΕΛ υποστήριζαν ότι δεν έχουν (τουλάχιστον έως χθες) πρόταση από τον ΠΑΟΚ για τον Πιέρο Σωτηρίου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα