Τα τυπικά απομένουν για τον «γάμο» ΠΑΟΚ – Ουάρντα

Μόνο οι ανακοινώσεις μένουν για να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ ο Αμρ Ουάρντα.Ο αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναιτωλικός Μάκης Μπελεβώνης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και τελείωσε τα διαδικαστικά της μεταγραφής, δίνοντας τα χέρια για τη μεταγραφή του παίκτη στον «Δικέφαλο». Τη συμφωνία της μεταγραφής του Ουάρντα επιβεβαίωσε σε μέσα της χώρας του και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τόνισε ότι απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις.

Στο μεταξύ, ο Λούμπος Μίχελ κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του Πέδρο Ενρίκε και εκκρεμεί και αυτό της Ρεν για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του Βραζιλιάνου εξτρέμ στον ΠΑΟΚ.

Κερδίζει χρόνο

Ο γαλλικός σύλλογος δεν είναι αρνητικός στην πώληση του 26χρονου άσου, ωστόσο δείχνει να θέλει να κερδίσει χρόνο, γιατί παραχώρησε ήδη έναν παίκτη που παίζει στη συγκεκριμένη θέση. Πάντως, επειδή και ο ίδιος ο Πέδρο Ενρίκε έχει αποφασίσει να παίξει στον ΠΑΟΚ και πιέζει να γίνει η μεταγραφή, υπάρχει αισιοδοξία ότι μέσα στις επόμενες δύο τρεις μέρες η Ρεν θα δώσει τη συγκατάθεσή της (με το αζημίωτο) και το deal θα κλείσει από όλες τις πλευρές.

Τέλος, ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε πολωνικό μέσο τονίζοντας: «Είχα μια πολύ καλή πρόταση από την Κίνα, μίλησα και με τον ΠΑΟΚ, υπήρχαν και άλλοι σύλλογοι που έδειξαν ενδιαφέρον. Η καρδιά μου με οδήγησε στην Ελλάδα και όταν την ακούω δεν κάνει ποτέ λάθος».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα