ΟΝΝΕΔ: Εκοψε πίτα στον Βορρά με πολύ κόσμο

Οι φόβοι για χαμηλή συμμετοχή δεν επιβεβαιώθηκαν και η νέα ΟΝΝΕΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε τη Δευτέρα το βράδυ με το… δεξί στη Θεσσαλονίκη. Στην πρώτη δημόσια εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, που έγινε στο γνωστό μπαρ ΠATRON, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, ο κόσμος ήταν πολύς και οι παρουσίες μαζικές και ποικίλες.

Παρόντες ήταν και οι πέντε βουλευτές της Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης (Γκιουλέκας, Καλαφάτης, Ράπτη, Καράογλου και Αναστασιάδης), η πρόεδρος της Διοικούσας της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης Βίκυ Ευταξά, πολλοί πολιτευτές και αρκετά μέλη της Νεολαίας της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη, ενώ τμήμα από τα έσοδα (η πρόσκληση κόστιζε 10 ευρώ) θα διατεθεί για την ενίσχυση της Εταιρίας Σπαστικών Βορείου Ελλάδος.

Παρόντες ήταν και ο νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος, που απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, αλλά και ο νέος πρόεδρος του Συντονιστικού της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μανδρίνος. Ως καλό σημάδι, πάντως, για την εκκίνηση της οργάνωσης της τοπικής ΟΝΝΕΔ καταγράφηκε και το γεγονός ότι το φλουρί από τη βασιλόπιτα έπεσε στο κομμάτι του μέλους του νέου Συντονιστικού Μάνου Κούλα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα