Σοκ με νεκρό βρέφος στην Κρήτη!

Το αγοράκι υπέκυψε από ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία και κατάγματα στη σπονδυλική στήλη!

Ενα μωράκι, ηλικίας μόλις έξι μηνών, ήταν το θύμα της ακραίας ενδοοικογενειακής βίας που μάστιζε το σπιτικό όπου γεννήθηκε στη Σητεία. Το ασύλληπτο τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει, με συνέπεια το μωρό να δεχτεί -υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες- χτυπήματα και να αφήσει την τελευταία πνοή του στο νοσοκομείο λόγω βαρύτατων κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων!

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν όταν ο 52χρονος πατέρας επέστρεψε στο σπίτι έπειτα από γλέντι. Κατά τις ίδιες πηγές, είχε καταναλώσει αρκετό αλκοόλ και βρήκε να τον περιμένει η 30χρονη γυναίκα του, που κρατούσε στην αγκαλιά της το αγοράκι τους. Το ανδρόγυνο άρχισε να λογομαχεί, αλλά η κατάσταση ξέφυγε και ο άνδρας άρχισε να κινείται απειλητικά προς τη σύζυγό του. Τότε φέρεται ότι άρχισε να τη χτυπάει και εκείνη προσπάθησε να αποφύγει τις γροθιές.

Ομως, καθώς είχε το μωρό στην αγκαλιά, αναπόφευκτα δέχτηκε και εκείνο τα βίαια χτυπήματα, ενώ φέρεται ότι τραυματίστηκε στο κεφάλι από το κινητό τηλέφωνο που εκσφενδόνισε προς τη γυναίκα του ο 52χρονος! Το άτυχο βρέφος έχασε τις αισθήσεις του και τότε έληξε το άγριο επεισόδιο που είχαν οι γονείς του, οι οποίοι προσπάθησαν να το συνεφέρουν. Ηταν όμως ήδη αργά.

Διακομιδές

Εντρομοι, το μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Σητείας, όπου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, το άτυχο μωρό υπέκυψε. Οπως διαπιστώθηκε, είχε υποστεί κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και εμφάνιζε ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία! Σοκαρισμένοι οι γιατροί, έκαναν λόγο για άγρια κακοποίηση και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Ο πατέρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Νεαπόλεως, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης, όπου ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ανθρωποι από το περιβάλλον της οικογένειας έχουν καταθέσει ότι το ζευγάρι -που έχει ακόμα ένα παιδί- καβγάδιζε συχνά το τελευταίο διάστημα, αναστατώνοντας τη γειτονιά ακόμα και τις νυκτερινές ώρες.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα