Στην «πρίζα» με την Ηλεκτρονική!

Κάθοδος των μυρίων το Σάββατο για το φθηνό στοκ που θα βγει σε πλειστηριασμό

Κοσμοσυρροή το περασμένο Σάββατο στο κατάστημα της πτωχευμένης Ηλεκτρονικής Αθηνών στη Γλυφάδα, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη έκθεση των προϊόντων που βγαίνουν σε πλειστηριασμό. 

Πολίτες έσπευσαν να δουν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και να σημειώσουν τους κωδικούς εν όψει της διαδικασίας πλειστηριασμού που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου. Αγορές προϊόντων δεν μπορούσαν να γίνουν λόγω πλειστηριασμού! 

Τα προϊόντα είχαν τιμές λιανικής, με εκπτώσεις που κυμαίνονταν στα επίπεδα που ισχύουν αυτή την περίοδο στην αγορά. Συνολικά, πάνω από 15.500 ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές της Ηλεκτρονικής Αθηνών βγαίνουν άμεσα στο σφυρί.

Το απόθεμα

Τα εμπορεύματα αυτά αποτελούν περίπου το 1/5 των συνολικών αποθεμάτων της άλλοτε κραταιάς εταιρίας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών. Ο πρώτος πλειστηριασμός θα πραγματοποιηθεί, όπως προαναφέραμε, στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 11 το πρωί στο Πρωτοδικείο Αθηνών (κτίριο 6, αίθουσα 7). 

Μέχρι τότε, τα προϊόντα θα εκτεθούν ακόμα δύο φορές στο κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στη Γλυφάδα, μία την Τετάρτη 25/01, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 7 το βράδυ, και άλλη μία το Σάββατο 28/01, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα.

Πρώην εργαζόμενοι

Στον χώρο της έκθεσης θα βρίσκονται πρώην εργαζόμενοι της εταιρίας, που διαθέτουν την κατάλληλη εμπειρία για να ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους για τα προϊόντα. 

Οι πολίτες θα μπορούν να δουν από κοντά τις συσκευές, να σημειώνουν τους κωδικούς που τους ενδιαφέρουν να προσέλθουν στις 30 Ιανουαρίου στο Πρωτοδικείο, προκειμένου να τα αγοράσουν κατά τη διαδικασία του πλειστηριασμού. Αν δεν διατεθούν όλα τα προϊόντα, θα πραγματοποιούνται πλειστηριασμοί κάθε επόμενη Δευτέρα, μέχρι εξαντλήσεως του αποθέματος.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα