Ο ΠΑΟΚ «πέταξε» για νίκη-πρόκριση στη Λετονία

Την τύχη στα δικά του χέρια θέλει να κρατήσει σήμερα (19.00, ΕΡΤ3, NS3) η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η οποία φιλοξενείται από τη Βέντσπιλς στη Λετονία για τη 14η και την τελευταία αγωνιστική του γ΄ ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «Δικέφαλος» (5ος, ρεκόρ 6-7) χρειάζεται νίκη απέναντι στους γηπεδούχους (4οι, 7-7) ώστε να κατακτήσει την τέταρτη θέση (στην ισοβαθμία, λόγω της νίκης 85-81 στην Πυλαία) και να προκριθεί απευθείας στους «24».

Σε περίπτωση ήττας, ωστόσο, θα πρέπει να περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων, προκειμένου να διαπιστώσει αν θα συνεχίσει στην επόμενη φάση ως ένας από τους τέσσερις καλύτερους 5ους…

Στο μεταξύ, ο Αρης θα αναχωρήσει σήμερα για το Μονακό, εν όψει του αυριανού αγώνα με την τοπική ομάδα, χωρίς τους Σίμτσακ (πέλμα) και Γιάνκοβιτς (τετρακέφαλος). Στην αποστολή, αντίθετα, θα είναι ο νεοαποκτηθείς Τζάστιν Τζάκσον. Απουσίες και για την ΑΕΚ πριν από τον αυριανό αγώνα με τη Ζιέλονα Γκόρα στο ΟΑΚΑ, αφού εκτός παραμένουν οι Σάκοτα, Βασιλειάδης και Μαυροειδής.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα