Ο Παναθηναϊκός «ξεφορτώθηκε» και τον Ιβάνοφ

Απαλλάχθηκε (και) από τον Ιβάν Ιβανόφ ο Παναθηναϊκός! Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν χθες την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Βούλγαρου στόπερ που αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια με τη φανέλα του «Τριφυλλιού». Οπως η μεταγραφή του Σάμπα (αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες και δοκιμάζεται πλέον από την Κρίσταλ Πάλας), έτσι κι αυτή του Ιβανόφ δεν πρόσφερε τίποτα στον σύλλογο, που… παλεύει να γλιτώσει και από τον Ιμπάρμπο.

Στη διεκδίκηση του Κολομβιανού επιθετικού φαίνεται πως έχει μπει η Τραμπζονσπόρ. Ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι οι Τούρκοι προσφέρουν στην Κάλιαρι πρόταση ύψους 1.500.000 ευρώ, που όμως δεν φαίνεται να καλύπτει τον ιταλικό σύλλογο.

Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει και η Σαμπντόρια. Παράλληλα, ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό δήλωσε πως είναι ο Μέστο, τονίζοντας ότι θα ήθελε να αγωνιστεί στην Παλέρμο και στο Καμπιονάτο. Πάντως, στο «Τριφύλλι» πιέζουν τη Ράντερς για να ανάψει το πράσινο φως και ο Μίκαελ Ισακ να μετακομίσει από τώρα στον Παναθηναϊκό. Περίπου 300.000 ευρώ αξιώνει η ομάδα της Δανίας, με τον Λυμπερόπουλο να βρίσκεται σε επαφές και με άλλους φορ (μεταξύ άλλων έχει προταθεί ο Μαμπουλού του ΠΑΣ).

Στο μεταξύ, την Παρασκευή από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στις 14.00, θα γίνει η κηδεία του Βαγγέλη Πανάκη που έφυγε από τη ζωή προχθές σε ηλικία 84 ετών. Τα έξοδα θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από την «πράσινη» ΠΑΕ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα