Ωρα του Ενρίκε

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Αργά χθες το βράδυ ή το αργότερο έως σήμερα το απόγευμα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η μεταγραφή του Πέντρο Ενρίκε στον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος μέσος της Ρεν τα έχει βρει με τον «Δικέφαλο», ενώ σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι συζητήσεις με τους ανθρώπους του γαλλικού συλλόγου. Από τον ΠΑΟΚ και χθες δεν υπήρχε ανησυχία, αλλά σιγουριά. «Είμαστε πολύ κοντά, απομένουν λεπτομέρειες» ήταν το μότο. Ο ΠΑΟΚ και ο Ενρίκε έχουν συμφωνήσει για συμβόλαιο, κατά πάσα πιθανότητα, διάρκειας τριάμιση ετών με ετήσιες απολαβές 750.000 ευρώ και αρκετά μπόνους.

Από την άλλη, η ώρα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έφτασε. Ο Βλάνταν Ιβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη σημερινή ρεβάνς Κυπέλλου (2-0 υπέρ του ΠΑΟΚ το πρώτο ματς στο Αγρίνιο) με τον Παναιτωλικό (19.30) το νέο απόκτημα και το πιθανότερο είναι να κάνει το ντεμπούτο του.

Η αποστολή είναι αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια, καθώς ο Βλάνταν Ιβιτς άφησε εκτός, για να δώσει ανάσες, τους Γλύκο, Λέοβατς, Μάτος, Τσίμιροτ, Αθανασιάδη κι ακόμη τους Χατζηισαΐα, Κάτσε, Κοροβέση καθώς και τον ανέτοιμο Λάμπρου. Από εκεί και πέρα, ο Αμρ Ουάρντα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον ΠΑΟΚ, γιατί είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Είχα κι άλλες προτάσεις από την Ισπανία κι από άλλες ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, αγωνίζεται στο Europa League και ο κόσμος του είναι εντυπωσιακός».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα