Με τις δυνάμεις της θάλασσας…

Να πάμε πάλι με τους Συμμάχους για το γκρέμισμα της τευτονικής φυλακής!

Μουδιασμένoι οι λάτρεις των δικαιωμάτων του λαθρομετανάστη gay κουτσού παρδαλού λαγού, οι χρυσοκάνθαροι της ευρωγραφειοκρατίας και όλες οι παραφυάδες της Αριστεράς και της ενοχικής «Κεντροδεξιάς» χωρίς Δεξιά βλέπουν μια θηριώδη αμερικανική νταλίκα Peterbilt να παίρνει παραμάζωμα, σαν άδειους ντενεκέδες σκουπιδιών, όλο το νοσηρό παρακμιακό οικοδόμημα που έχτισε ο φασισμός της «πολιτικής ορθότητας».

Ο νέος Αμερικανός πρόεδρος κάνει κάτι πρωτάκουστο: Υλοποιεί με ταχύτητα περιστροφικού πυροβόλου Vulcan όλα όσα υποσχέθηκε, κάνοντας τους επικριτές του να θέλουν δραμαμίνες. Την περασμένη Τετάρτη έδωσε συνέντευξη στο BBC ο υποψήφιος πρέσβης των ΗΠΑ στην Ε.Ε. Τεντ Μάλοχ. Είπε ότι οι ΗΠΑ θα συνάψουν διμερή εμπορική συμφωνία με τη Βρετανία μέσα σε 90 ημέρες και τα περί κυρώσεων σε βάρος του Λονδίνου, όπως διατείνονται οι Γερμανοί, τα χαρακτήρισε γελοία. «Είναι σαν να θέλεις να απαγορεύσεις στη γυναίκα σου να έχει εξωσυζυγική σχέση» είπε σαρκαστικά.

Ο Μάλοχ, όμως, που πριν από ημέρες πέρασε από συνέντευξη στον Πύργο Τραμπ, έβαλε το μαχαίρι ακόμη πιο βαθιά και το έστριψε. Είπε ότι το πιθανότερο είναι πως οι ΗΠΑ δεν θα συνάψουν εμπορική συμφωνία με την Ε.Ε., διότι σε έναν με ενάμιση χρόνο δεν θα υπάρχουν Ε.Ε. και ευρώ! Θα προτιμήσουν, είπε, να συνάψουν διμερείς συμφωνίες με κάθε χώρα ξεχωριστά, διότι η Ε.Ε. δεν θα υπάρχει! Είμαστε η χώρα ο πρωθυπουργός της οποίας είχε χαρακτηρίσει «ατύχημα» τον Τραμπ, ο Μητσοτάκης και η Ντόρα τον έβρισαν, ο Κουμουτσάκος πένθησε με tweet την εκλογή του, ο Καμμένος φαντασιώνεται πως έχει σχέσεις μαζί του, βλέποντας τον… Βαλάντη στις ΗΠΑ, ενώ σύσσωμη εν γένει η πολιτική φεουδαρχία μας, έχει χύσει ποταμούς χολής και ανοησίας. Δεν είναι μικρό πράγμα ένας τύπος να υλοποιεί όλα όσα υποσχέθηκε κατά ριπάς, όταν οι ψευτοελίτ της παρακμής θα ήταν ακόμη στο στάδιο προσαρμογής πριν από την κωλοτούμπα.

Συμπέρασμα: Πάμε για άλλη μια σύγκρουση των Αγγλοσαξόνων και της Γερμανίας. Ξανά οι δυνάμεις της θάλασσας από τη μια και η ηπειρωτική δύναμη από την άλλη. Οποιοι διαβάζατε τους υβριστές του Κονδύλη και όχι τον ίδιο χάσατε. Η Ελλάδα πάντοτε κέρδισε τασσόμενη με τη μεριά των δυνάμεων της θάλασσας.

Τι θα ζητήσει τώρα να κάνουμε η ψευτοελίτ που έγινε φοροεισπράκτορας των Γερμανών; Να φορέσουμε τη στολή των εθελοντικών SS, να βάλουμε το τελευταίο πεντάευρο στα εικονίσματα και, από το φορολογικό Αουσβιτς όπου ζούμε, να πάμε χαρωποί να πολεμήσουμε γύρω από την Καγκελαρία; Η ηγεσία της Ν.Δ., αυτός ο υβριστικός αναχρονισμός της ελληνικής Δεξιάς, έχει ήδη κάμψει τον αυχένα. Ο κόσμος των εθνικών αξιών, η λαϊκή Δεξιά και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας δεν θα ακολουθήσουν τους Κυριάκους, τις Ντόρες, τους Ν. Γεωργιάδηδες, τους Σκυλακάκηδες.

Η θέση της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ για τη στάση της πατρίδας, όπως επιβάλλουν τα συμφέροντά μας και η ιστορική εμπειρία μας, είναι πάλι με τους Συμμάχους, με τις δυνάμεις της θάλασσας, για το γκρέμισμα της τευτονικής φυλακής, με παράλληλο αληθινό εκσυγχρονισμό του ελληνικού έθνους-κράτους, που θα κάνουμε κάστρο του εθνισμού μας, της ασφάλειας και ευημερίας του λαού μας, της Ορθοδοξίας, του ελληνικού τρόπου, συντρίβοντας της δυνάμεις της παρακμής, των ΜΚΟ, των δουλεμπόρων, των ανθελλήνων.

Φαήλος Κρανιδιώτης

*Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα