Νέο ραντεβού για «αιωνίους»

Από τον 
Γιώργο Σηφάκη

Ντέρμπι «αιωνίων» για το πρωτάθλημα. Μετά την Ευρωλίγκα και το Κύπελλο, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι έτοιμοι να λύσουν τις διαφορές τους (21.00, Ν/S2) και στο πρωτάθλημα, στη ρεβάνς της πρώτης αναμέτρησης του ΣΕΦ, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κερδίσει με +25 (88-63). 

Ο Τσάβι Πασκουάλ είχε όλους τους παίκτες διαθέσιμους, αντίθετα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο που προβληματίζεται για τους Πρίντεζη, Μάντζαρη και Λοτζέσκι. Οι «πράσινοι» καίγονται για τη νίκη που θα τους δώσει το δικαίωμα να ελπίζουν για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια, σε τυχόν στραβοπάτημα των πρωταθλητών. Αντίθετα, νίκη του Ολυμπιακού βάζει από σήμερα τέλος στην πρώτη θέση. 

Για το σημερινό ματς ο Κένι Γκάμπριελ τόνισε: «Σίγουρα οι αγώνες με τον Ολυμπιακό έχουν τη δική τους σημασία, είναι και θέμα εγωισμού εκτός από οτιδήποτε άλλο. Στο πρόσφατο ματς στο ΣΕΦ θέλαμε να αντιδράσουμε και το κάναμε. Δεν ήταν εύκολο, αλλά παλέψαμε και τα καταφέραμε. Το ίδιο θα επιχειρήσουμε να επαναλάβουμε σήμερα, σε ένα παιχνίδι που αυτή τη φορά θα είναι στην έδρα μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας. Μας χαρίζουν μεγάλη ώθηση οι οπαδοί μας σε κάθε ματς και όλοι μας θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε για να νικήσουμε ξανά. Σε τέτοιους αγώνες μετρούν πολλά πράγματα σε άμυνα και επίθεση, και το ιδανικό θα είναι να μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε με μια αξιόλογη εμφάνιση σε όλους τους τομείς». Από την άλλη, ο Ερικ Γκριν είπε για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Εχουμε ακόμη μια φοβερά δύσκολη αποστολή μπροστά μας. Παίζουμε με τον Παναθηναϊκό στην έδρα του και ξέρουμε ότι και πάλι θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη. Τους έχουμε αντιμετωπίσει φέτος αρκετές φορές και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ μας. Εμείς έχουμε τα προβλήματα με τους τρεις τραυματίες, αλλά ποτέ δεν έχουμε χρησιμοποιήσει τους τραυματισμούς ως δικαιολογία. Οποιος θέλει περισσότερο τη νίκη και το δείξει στο παρκέ, αυτός θα την πάρει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα