Τάσεις φυγής Κουτσοκούμνη από την ΕΠΟ

Τάσεις φυγής από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη! Ο επιτετραμμένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο φέρεται ότι έχει εκδηλώσει στα υψηλά κλιμάκια της FIFA την πρόθεσή του να σταματήσει η εμπλοκή του με την ΕΠΟ.Ενας από τους λόγους είναι η κριτική που δέχεται η Επιτροπή Εξομάλυνσης, αλλά και τα δημοσιεύματα που αφορούν τους μισθούς που λαμβάνουν τα μέλη της και φημολογείται ότι φθάνουν τα 5.000 ευρώ μηνιαίως! 

Η… απάντηση που έλαβε από τα μεγάλα στελέχη της FIFA ήταν αρνητική και του ζητήθηκε να ολοκληρώσει τη δύσκολη δουλειά που του έχει ανατεθεί. Πλέον αναμένονται νέες επαφές ανάμεσα στην Επιτροπή Εξομάλυνσης, στη FIFA και την UEFA για το καταστατικό της ΕΠΟ. 

Στη συνέχεια, αφού ανάψει το πράσινο φως ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και γίνει η εναρμόνιση των αλλαγών στο καταστατικό της ΕΠΟ με την ελληνική νομοθεσία, θα προκηρυχθούν οι εκλογές στην ομοσπονδία. Η προθεσμία της UEFA για εκλογές στην ΕΠΟ ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα