Μπίκοβα: «Μία στις 10 τενίστριες είναι λεσβία»

Η ΒΙΤΡΙΝΑ του αθλητισμού δεν επιτρέπει διακρίσεις ή αντιρρήσεις. Η αποκάλυψη της ομοφυλοφιλίας αθλητών, ωστόσο, μάλλον εξακολουθεί να αποτελεί ταμπού και για την Εκατερίνα Μπίκοβα δεν είναι κάτι ενοχλητικό θεωρητικά, αλλά πρακτικά…

Η 31χρονη Ρωσίδα τενίστρια, Νο153 στην παγκόσμια κατάταξη (κορυφαία θέση της το Νο66, το 2006), παραχώρησε συνέντευξη στην οποία επισήμανε αρχικά ότι και στο άθλημά της υπάρχουν γκέι αθλήτριες.

Εξηγώντας ότι «σε έναν κόσμο 6 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, υπάρχουν και στο τένις κορίτσια που τους αρέσουν τα κορίτσια και πιστεύω πως μία στις 10 τενίστριες είναι λεσβία».

Σταρ όπως οι Μπίλι Τζιν Κινγκ και Μαρτίνα Ναβρατίλοβα έχουν δηλώσει ανοικτά ότι είναι γκέι. Ομως η Μπίκοβα ανέφερε ονόματα, όπως των Ρενέ Σταμπς και Κέισι Ντελάκουα από την Αυστραλία και των Λίσα Ρέιμοντ (ΗΠΑ), Φραντσέσκα Σκιαβόνε (Ιταλία) και της Ισπανίδας Κάρλα Σουάρεθ (Νο14).

Καταλήγοντας, η Μπίκοβα τόνισε: «Ισως να υπάρχουν 40 κοπέλες που κοιμούνται με γυναίκες! Δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι με εμένα, όμως τις παρατηρώ στα αποδυτήρια και δεν είναι μία ωραία ιστορία, γιατί δεν μου αρέσει να κοιτάζουν. Δεν με ενδιαφέρει ποιος κοιμάται με ποιον, αλλά δεν θέλω να με αγγίζουν».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα