Με κάσκα στον Πειραιά ο Κυριάκος

Περιοδεία Μητσοτάκη στον Πειραιά με σχέδιο ανάπτυξης • Ο πρόεδρος της Ν.Δ. μίλησε σε εργαζομένους του μετρό και σε επιχειρηματίες για νέες θέσεις και επενδύσεις Την ανάγκη εξεύρεσης νέων θέσεων εργασίας και προσέλκυσης επενδύσεων έβαλε για ακόμη μια φορά χθες στην κορυφή της ατζέντας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την περιοδεία του σε περιοχές του Πειραιά. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφθηκε αρχικά το εργοτάξιο του μετρό στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για την πορεία του έργου.

Στη συνέχεια, μετέβη στο βιομηχανικό-επιχειρηματικό πάρκο Σχιστού, συναντήθηκε με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται εντός αυτού και εξέφρασε και πάλι τη στήριξή του στην επιχειρηματικότητα. 

Εκανε λόγο για ένα διαφορετικό αναπτυξιακό αφήγημα, το οποίο θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, και χαρακτήρισε μεγάλο ζητούμενο τις ιδιωτικές επενδύσεις. «Η έξοδος από την κρίση θα έρθει μέσα από μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρίες, οι οποίες θα επενδύσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους και θα μπορούν να διεκδικούν θέση στις παγκόσμιες αγορές και όχι μόνο στην εγχώρια αγορά» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Το συνολικό σχέδιο της Ν.Δ., όπως είπε, «έχει στον πυρήνα του την απελευθέρωση της υγιούς επιχειρηματικότητας. Μέσα από ένα πλαίσιο μείωσης φορολογικών συντελεστών, επανεξέτασης του μη μισθολογικού κόστους, αλλά και μιας συνολικής απλοποίησης για να μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας πιο εύκολα. Χωρίς να ταλαιπωρείστε από μια αφόρητη γραφειοκρατία, η οποία σε κάθε κλάδο έχει και τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αυτό σε συνδυασμό με μια πολιτική σταθερότητα και μια κυβέρνηση, η οποία θα είναι φιλική προς τις επενδύσεις, μπορεί πραγματικά να απογειώσει την ελληνική οικονομία» ανέφερε.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. εμφανίστηκε ενωτικός, ξορκίζοντας τις διαμάχες του παρελθόντος. «Αντί να τσακωνόμαστε για το παρελθόν, ας μιλήσουμε για το μέλλον. Ας μιλήσουμε για τις πραγματικές προοπτικές του ναυπηγοεπισκευαστικού κλάδου. Ας μιλήσουμε για τις πραγματικές προοπτικές της περιοχής του Πειραιά. Για να δώσουμε μια ελπίδα, μια προοπτική σε αυτούς που σήμερα έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους ανέργους, οι οποίοι, δυστυχώς, με την παρούσα κυβέρνηση δεν έχουν καμία προοπτική, καμία ελπίδα» τόνισε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα