RSM: Πέντε ελληνικές εταιρίες στις 110 κορυφαίες της Ευρώπης

Πέντε ελληνικές εταιρίες συγκαταλέγονται ανάμεσα στις 110 κορυφαίες ευρωπαϊκές επιχειρήσεις, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δεύτερης φάσης των European Business Awards 2016/17 – sponsored by RSM.

Η τιμητική διάκριση των επιχειρήσεων ως «Ruban d’ Honneur Recipient» τις ξεχωρίζει ως τις 10 καλύτερες επιχειρήσεις σε καθεμιά από τις 11 κατηγορίες των European Business Awards – sponsored by RSM.

Ως αποτέλεσμα προκύπτουν οι 110 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης, που θα διαγωνιστούν στον τελικό βάσει της κατηγορίας στην οποία συμμετέχουν. Οι πέντε ελληνικές εταιρίες οι οποίες παίρνουν το εισιτήριο για τον φετινό τελικό είναι οι AB Βασιλόπουλος, Printec Group, Coffee Island, Upstream και Nice ‘n’ Easy Farm-to-Table Restaurants.

H RSM Ελλάδος, μέλος της RSM International, του έκτου μεγαλύτερου δικτύου ορκωτών ελεγκτών λογιστών και συμβούλων επιχειρήσεων στον κόσμο, είναι ο κύριος χορηγός και υποστηρικτής των European Business Awards – sponsored by RSM για 10η συνεχή χρονιά.

«Ολοι εμείς στην RSM Ελλάδος θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να στηρίζουμε την ελληνική επιχειρηματικότητα και να την προβάλλουμε μέσω του θεσμού των European Business Awards – sponsored by RSM στην Ευρώπη και στον κόσμο γενικότερα» σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της RSM Ελλάδος Αθως Στυλιανού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα