Μαύρο διαμάντι

Ο Πολ Ζοσέ Εμποκού επέστρεψε ανανεωμένος από το Κόπα Αφρικα, όπως φάνηκε και στο προχθεσινό παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, όπου ήταν ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, και οι «πράσινοι» επιθυμούν την παραμονή του και μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του. 

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος αναμένεται να έχει σύντομα επαφές με τους διοικούντες της Κιέβο Βερόνα για να βρεθεί η φόρμουλα που θα κρατήσει τον παίκτη στη Λεωφόρο και μετά το καλοκαίρι. 

Η ρήτρα αγοράς του 24χρονου εξτρέμ είναι απαγορευτική, αφού αγγίζει τα 5.000.000 ευρώ. Στόχος των ανθρώπων του «Τριφυλλιού» είναι να ρίξουν το ποσό αυτό για να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή.

Παράταση δανεισμού

Εναλλακτικά θα επιδιώξουν να επεκτείνουν ακόμη έναν χρόνο τον δανεισμό του από την ιταλική ομάδα. Σύμμαχος των «πρασίνων» είναι ο Εμποκού, ο οποίος παρότι έχει συμβόλαιο ως το 2019 με την Κιέβο Βερόνα προτιμά να μείνει στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

«Εκανα καλό Κόπα Αφρικα στην Γκαμπόν και αυτό βοήθησε στην ψυχολογία μου. Τώρα όμως είμαι στον Παναθηναϊκό και το μοναδικό πράγμα στο μυαλό μου είναι η ομάδα και όσα κυνηγάμε πλέον ως το τέλος της σεζόν. Μακάρι να συνεχίσω να είμαι σε φόρμα. Θα δουλέψω κι εγώ σκληρά πλέον για την ομάδα» τόνισε ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού. Στα αγωνιστικά, με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναιτωλικό. Ο Κουρμπέλης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, οι Τελάντερ – Λέτο έκαναν γυμναστήριο και ατομικό, ενώ ο Μαρινάκης δεν προπονήθηκε λόγω ενόχλησης στον ορθό μηριαίο.

Την πρώτη προπόνησή του στο «Γ. Καλαφάτης», ακολουθώντας κι αυτός ατομικό πρόγραμμα, έκανε ο νεοαποκτηθείς Γκιγέρμο Μόλινς.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα