Ολυμπιακός: Δύσκολα με Ζαλγκίρις ο Παπαπέτρου!

Η νίκη είναι μονόδρομος για να μη χαθεί η ευκαιρία της πρώτης τετράδας και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν αντιμετωπίζει, πλην του Ιωάννη Παπαπέτρου, κανένα άλλο πρόβλημα για την αποψινή μάχη κόντρα στη Ζαλγκίρις (21.00).Η συμμετοχή του νεαρού άσου θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, αλλά στην παρούσα φάση τα προγνωστικά δεν είναι με το μέρος του. Ο 23χρονος φόργουορντ ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα, έχασε το ματς με τη Δόξα Λευκάδας και, όπως ανέφερε και ο προπονητής του, είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το ματς με τη Ζαλγκίρις. Εκτός θα μείνει ο Πάτρικ Γιανγκ, ενώ επιστρέφει ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε για το σημερινό ματς: «Πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα ματς στο οποίο σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί αντιμετωπίζουμε μια μαχητική ομάδα που παλεύει όλα τα ματς και έχει τρεις σερί νίκες. Η Ζαλγκίρις είναι σκληρή ομάδα, με πλουραλισμό στην επίθεση και η άμυνά μας πρέπει να την εξουδετερώσει. Από την άμυνα θέλουμε να ελέγξουμε τον ρυθμό. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο. Πλησιάζουμε προς το τέλος. Κάθε ματς, εντός έδρας ιδιαίτερα, είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο και θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος με τη φωνή του».

Από τη μεριά του, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα σύνολο με μεγάλη εμπειρία, καλό προπονητή και σταθερό κορμό παικτών. Πρέπει να είμαστε φιλόδοξοι και επιθετικοί στο ΣΕΦ, αλλά και να συνεχίσουμε να διατηρούμαστε σε αυτή την πορεία».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα