Κυνήγι θησαυρού για Γκίνες στο Ρέθυμνο

Μία θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες κατέχει πλέον το Κυνήγι Θησαυρού του Ρεθύμνου, καθώς αποδείχτηκε περίτρανα πως είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο.

Το μεγάλο καρναβαλικό event για την πόλη πραγματοποιείται κάθε χρόνο δύο Κυριακές πριν από τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και τη διοργάνωσή του έχει η νικήτρια ομάδα της προηγούμενης χρονιάς.

Ωστόσο, φέτος η ομάδα που το ανέλαβε τα κατάφερε και το Κυνήγι Θησαυρού του Ρεθύμνου έσπασε το ρεκόρ Γκίνες, αφού καταμετρήθηκαν την Κυριακή, για δεύτερη φορά, 1.468 κυνηγοί με απόκλιση μικρότερη από 10% σε σχέση με τους 1.502 που καταμετρήθηκαν το Σάββατο.

Μάλιστα, ο Αγγλος κριτής που βρέθηκε στο νησί μόλις ανακοίνωσε ότι το Ρέθυμνο κατέχει πλέον το ρεκόρ Γκίνες, όλοι ξέσπασαν σε ζητωκραυγές και χειροκροτήματα, ενώ το γλέντησαν μέχρι πρωίας. Νωρίτερα το πρωί, με σχετικά καλό καιρό, οι «κυνηγοί» ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ρεθύμνου αναζητώντας τον θησαυρό, τον οποίο φέτος έκρυψε η ομάδα των Ανιχνευτών.

Νικητές στο κυνήγι -που μετρά ήδη 28 χρόνια ζωής- φέτος ήταν οι Γαλάτες.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα