Κλείνει νωρίτερα κατά μία ώρα ο ΟΓΑ λόγω… Τσικνοπέμπτης!

Νωρίτερα θα κλείσουν αύριο, Πέμπτη, τα σημεία εξυπηρέτησης κοινού του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων λόγω… Τσικνοπέμπτης.

Ο ΟΓΑ σε -μία ομολογουμένως πρωτότυπη- ανακοίνωσή του τονίζει πως, λόγω των εκδηλώσεων που θα διοργανώσει ο σύλλογος των εργαζομένων του με αφορμή το έθιμο της Τσικνοπέμπτης, το ωράριο εξυπηρέτησης του κοινού για την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου μειώνεται κατά μία ώρα, δηλαδή έως τις 13.30.

Κατά συνέπεια, η είσοδος του κοινού στις κεντρικές υπηρεσίες του αλλά και στα δύο κέντρα εξυπηρέτησης της Πατησίων (συμβολή οδών Πατησίων και Καποδιστρίου) και του κέντρου (οδός Αβέρωφ 7) θα επιτρέπεται από τις 09.00 έως τις 13.30, αντί για τις 14.30 που ισχύει για τις υπόλοιπες εργάσιμες ημέρες. Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν και… κατ’ εξαίρεση μπροστά στο παραδοσιακό τσιμπούσι της ημέρας, η ενημέρωση των πολιτών μπορεί να περιμένει…

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα