Φεμινίστριες ντύθηκαν κουρτίνες!

Στο Ιράν δεν έχει «αν». Είσαι σέξι θηλυκό, θα σε φάνε σαν γλυκό. Οπου φυσάει ο παράς, πολλά ρούχα να φοράς

Στη μεγάλη φωτογραφία διακρίνονται εξέχοντα μέλη της πρώτης «φεμινιστικής κυβέρνησης» στον κόσμο, αυτής της Σουηδίας, να παρελαύνουν σαν στρατευμένες κουρτίνες μπροστά από τον πρόεδρο Χασάν Ρουχανί. Εμπρός μαρς, στραβάδια!

Η επίσκεψή τους στο Ιράν ήταν δημόσια, όπως δημόσια ήταν και η ακύρωση όσων τσαμπουνάνε κατά καιρούς στους αφελείς. Αυτές οι κυρίες θεωρούν σεξιστή τον Ντόναλντ Τραμπ και τους ομοίους του, και δεν ανέχονται να ακούγεται «κιχ» από τους συμπατριώτες τους ή οποιονδήποτε δυτικό για ζήτημα που αφορά τις γυναίκες.

Από την άλλη πλευρά, όταν πάνε κατά Ιράν μεριά, κόβονται άμεσα οι μαγκιές, φοράνε χωρίς δεύτερη κουβέντα τσαντόρ και νικάμπ και οτιδήποτε άλλο τους ζητηθεί, καλύπτουν τα μαλλιά τους, φοράνε τσουβάλια που κρύβουν επιτυχώς κάθε ίντσα του «ένοχου» και «ύποπτου» σώματός τους και ούτε τους σεξισμούς θυμούνται ούτε οτιδήποτε άλλο που θα μπορούσε να ενοχλήσει έναν πιστό μουσουλμάνο.

Ολα πάνε καλά στη Σαουδική Αραβία, στο Ιράν, στο Πακιστάν, σε κάθε χώρα του κόσμου με την οποία έχουν οικονομικά νιτερέσα. Μόνο εντός Σουηδίας, Γερμανίας, Γαλλίας, ΗΠΑ και λοιπών χωρών υπάρχει όλος ο φασισμός, ο ρατσισμός και ο σεξισμός του κόσμου. Αυτά λένε και, παραδόξως, υπάρχουν κορόιδα που ψαρώνουν και νιώθουν ενοχές!

Η «λεβεντιά» αυτών των κυριών, όπως αποδεικνύει η ίδια η εικόνα, προορίζεται για εσωτερική κατανάλωση. Μια από τις επιτυχείς καμπάνιες αυτοδιαφήμισης της σουηδικής κυβέρνησης ήταν και η λήψη μιας φωτογραφίας που σάρκαζε τις αναμνηστικές φωτό του Αμερικανού προέδρου εντός του Λευκού Οίκου μετά την υπογραφή προεδρικών διαταγμάτων.

Οι φεμινίστριες με τα τσαντόρ πόζαραν αναλόγως (βλέπε μικρή φωτογραφία) και η πράξη τους χαιρετίστηκε από όλες τις δυτικές βιομηχανίες παπάτζας, τα ΜΜΕ που έχουν αναλάβει εργολαβικά να καντηλιάζουν νυχθημερόν τον Τραμπ.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά: Οταν γυναίκες επισκέπτονται ισλαμικές χώρες, πρέπει να ντύνονται σαν κουρτίνες για να μην προσβάλλουν τους πιστούς. Οταν ισλαμιστές επισκέπτονται δυτικές χώρες, πάλι οι γυναίκες πρέπει να ντύνονται σαν κουρτίνες για να μην προσβάλλουν τους πιστούς!

Παναγιώτης Λιάκος

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα