Γιαγιά από την Πέλλα έγινε μοντέλο στη Vogue

Εκανε το χατίρι στον εγγονό της να ποζάρει για τον φωτογραφικό φακό του και έγινε στα 74 της μοντέλο για τη… Vogue.

Η 74χρονη Ελένη Χριστάκη από την Κρύα Βρύση Πέλλας δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα συγκέντρωνε όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της ποζάροντας με το φανελάκι (φωτό) για μια φοιτητική εργασία του εγγονού της.

Ο εγγονός της, φοιτητής σε σχολή φωτογραφίας στη Θεσσαλονίκη, έστειλε τις φωτογραφίες της στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue. Συγκεκριμένα στη στήλη PhotoVogue δημοσιεύτηκαν, έγιναν viral και η γιαγιά Ελένη μέσα από το διαδίκτυο έστειλε το μήνυμα «Beauty has no age» (Η ομορφιά δεν έχει ηλικία).

Τον περασμένο Οκτώβριο ο 30χρονος Χριστόφορος Καρβουνίδης έκανε ένα project με θέμα την οικογένειά του για τη σχολή του. Η εργασία του βαθμολογήθηκε με άριστα, οι φωτογραφίες συμπεριλήφθηκαν στο portfolio του και αργότερα αποφάσισε να τις στείλει στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Vogue. «Δέχθηκα να φωτογραφηθώ, το έκανα με όλη μου τη χαρά. Χαίρομαι πολύ που βαθμολογήθηκε με άριστα η εργασία του. Χαίρομαι που ακούστηκε το όνομά του, που είδαν όλοι τη δουλειά του» ανέφερε η Ελένη Χριστάκη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα