Νεαροί ξυλοκόπησαν τον καθηγητή Άγγελο Συρίγο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο Καθηγητής του Πάντειου Πανεπιστημίου Άγγελος Συρίγος, από νεαρούς που έγραφαν συνθήματα στο εσωτερικό της μάντρας του Πανεπιστημίου.

Ο καθηγητής προσέγγισε τους τρεις νεαρούς και τους έκανε παρατήρηση με αποτέλεσμα να του επιτεθούν και να ακολουθήσει συμπλοκή. Ο καθηγητής μπόρεσε να κρατήσει με τα χέρια του τον έναν, οι άλλοι δύο τον χτύπησαν όμως στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι, ο καθηγητής μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο για τις Πρώτες Βοήθειες, ενώ ήδη από την Αστυνομία, συνελήφθη ένας από τους νεαρούς και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ και προσήχθησαν άλλοι δύο που εξετάζονται ως ύποπτοι για συμμετοχή στο περιστατικό.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται στην γύρω περιοχή και ενδεχομένως να γίνουν και άλλες προσαγωγές υπόπτων.

ΣΥΡΙΖΑ: Ενέργειες τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση ούτε στα πανεπιστήμια, ούτε πουθενά αλλού

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελος Συρίγος.

Ενέργειες τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση ούτε στα πανεπιστήμια, ούτε πουθενά αλλού.

ΝΔ: Να αναλάβει τις ευθύνες του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής η ΝΔ σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, την επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής κ. Άγγελος Συρίγος στο προαύλιο του Παντείου Πανεπιστημίου από περιθωριακά στοιχεία.

Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα βίας, που κάνει τους πολίτες να μην αισθάνονται ασφαλείς.

Καλούμε την Αστυνομία να ενεργήσει άμεσα για τον εντοπισμό και τη δίωξη των δραστών. Καλούμε, προπάντων, τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Ν. Τόσκα να αναλάβει τις ευθύνες του».

news247.gr

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα