Οπλίζει Κλάους!

Ο Ιβιτς δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Ελληνα επιθετικό για το ματς με τη Σάλκε

Από τον
Γιώργο Σηφάκη

Ο Κλάους Αθανασιάδης θα πάρει θέση στο αρχικό σχήμα του ΠΑΟΚ, στο ματς της χρονιάς, κόντρα στη Σάλκε. Ο Βλάνταν Ιβιτς αποκάλυψε στη χθεσινή προπόνηση τα πλάνα και τις σκέψεις του για τον τρόπο με τον οποίο θα παραταχθεί η ομάδα του κόντρα στους Γερμανούς. 

Για ακόμα μία φορά ο Σέρβος τεχνικός ετοιμάζει εκπλήξεις τόσο σε ό,τι αφορά το σύστημα που έχει στο μυαλό του όσο και στα πρόσωπα που θα επιλέξει να το απαρτίζουν. 
Σύμφωνα με όσα φανερώθηκαν σήμερα, ο Γλύκος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους Λέοβατς, Μάτος, Βαρέλα και Κρέσπο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. 

Στα χαφ ο Χαρίσης θα παίξει ως κόφτης με τους Σάκχοφ και Τσίμιροτ να παίζουν μπροστά του. Τέλος σε ό,τι αφορά τη μεσοεπιθετική γραμμή, ο Πέδρο Ενρίκε θα είναι στα αριστερά, δεξιά θα είναι ο Τζάλμα Κάμπος, ενώ ο Στέφανος Αθανασιάδης θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης (σ.σ.: ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής).

Αφιξη των Γερμανών

Από την άλλη, οι «βασιλικοί μπλε» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί γερμανικού εδάφους και ετοιμάζονται για το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένονταν να φτάσουν σήμερα το πρωί. 
Πάντως ο τερματοφύλακας της Σάλκε Ραλφ Φέρμαν μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του τονίζοντας: «Περιμένω ένα πολύ καυτό παιχνίδι σ’ ένα γήπεδο που θα βράζει, αλλά είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Εχουμε, επίσης, παίξει κάποια παρόμοια ντέρμπι και στόχος μας είναι σαφώς η πρόκριση στους “16”. Ανυπομονώ για το παιχνίδι». 

Τέλος την ετήσια εκδήλωσή της και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της θα πραγματοποιήσει το προσεχές Σάββατο η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γρεβενών. Η διοίκηση της ένωσης σκοπεύει στο πλαίσιο της εκδήλωσης να τιμήσει για την προσφορά τους στον αθλητισμό τους διοικητικούς ηγέτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη, οι οποίοι έχουν αποδεχθεί ήδη τη σχετική πρόσκληση.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα