AEK: Στο «τρέξιμο» ο Γκάλο, φιλικό γκολ του Μπακασέτα

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε σε φουλ ρυθμούς και με απόντα τον Ροντρίγκο Γκάλο.

Η χθεσινή ημέρα είχε ένα… εσωτερικό προπονητικό φιλικό για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Οσοι δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Ηρακλή έπαιξαν ένα ματς απέναντι στην ομάδα Κ-20 της «Ενωσης», το οποίο ολοκληρώθηκε με σκορ 1-0, χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Τάσος Μπακασέτας.

Για τους μεγάλους αγωνίστηκαν οι Βούρας, Τάμπας, Κολοβέτσιος, Μανωλάς, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Ροντρίγκες, Μεληκιώτης, Μπακασέτας και Αλμέιδα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο στη θέση του Μπακασέτα έπαιξε ο Αραβίδης. Με την Κ-20 αγωνίστηκαν οι Χατζηεμμανουήλ, Ασπρογιάννης, Μαρκοπουλιώτης, Τσιβελεκίδης, Γιαννούτσος, Λίτσι, Μπάμπης, Λημνιός, Σπηλιώτης, Αντωνίου, Βλαχομήτρος, ενώ έπαιξαν ακόμα οι Γκίνης, Τσιβελεκίδης, Γιούσης, Κοφσανίδης, Πογοσιάν, Λεπενιώτης και Ψάνης.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο, αντίθετα, δεν ήταν στα Σπάτα, καθώς ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο Ιατρικό Κέντρο, ξεκινώντας τον αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τις πιθανότητες να μην είναι στην παρούσα φάση υπέρ του. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μανουέλ Ντίας. Από την άλλη, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διαχώρισε τη θέση του από την ανακοίνωση που εξέδωσε κατά της «Αγια-Σοφιάς» το κόμμα στο οποίο ο ίδιος είναι επικεφαλής.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με δήλωση του σε ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε: «Δεν έχω καμία σχέση με την ανακοίνωση. Είναι του τομέα Αυτοδιοίκησης της ΛΑ.Ε.»… Το ζητούμενο είναι ότι η ΑΕΚ περιμένει από τον δήμο να υπογράψει το χαρτί που πρέπει για να αρχίσουν τα έργα. Είναι βέβαιο ότι θα περιμένει μέχρι τέλος του μήνα. Μετά, τον λόγο έχουν η Πολιτεία και οι νόμοι.

Γ. Σηφάκης

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα