Επικίνδυνος ο τίτλος του φαβορί!

Γιουρόπα Λιγκ: Ο Μπέντο ζήτησε από τους παίκτες να είναι ταπεινοί για να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Οσμανλισπόρ 

Από τον
Χάρη Δάντση

Τις τρεις προηγούμενες φορές που βρέθηκε ο Ολυμπιακός στη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ την… έπαθε από θεωρητικά πιο αδύναμες ομάδες (2013 από Λεβάντε, 2015 από Ντνίπρο και 2016 από Αντερλεχτ) από αυτόν. Το ερώτημα είναι αν… έμαθε. Θα φανεί απόψε (20.00, COSMOTE Sport 2), όταν και η ομάδα του Πειραιά θα υποδεχθεί την Οσμανλισπόρ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Πρέπει απ’ όλα αυτά που έγιναν στο παρελθόν να κρατήσουμε ότι, όταν είσαι φαβορί, δεν κερδίζεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να δούμε τι έκανε καλά τότε η ομάδα για να το επαναλάβουμε και τι έκανε λάθος για να μη γίνει ξανά» τόνισε ο Μπέντο στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας: «Η ομάδα είναι πολύ καλά. Οι παίκτες είναι έτοιμοι να κάνουν ό,τι τους ζητάει η ομάδα και να παίξουν για να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα. Οταν λέμε καλό αποτέλεσμα, εννοούμε νίκη».

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Παναγιώτης Ρέτσος: «Από τη στιγμή που βρίσκεται στους “32” σημαίνει ότι είναι μια σημαντική ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να κρατήσουμε το μηδέν πίσω. Είναι πολύ σημαντικό για μένα αν με επιλέξει ο προπονητής μου να παίξω στο αυριανό (σημερινό) παιχνίδι». Οπως όλα δείχνουν, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί στη βασική εντεκάδα ως αμυντικό χαφ, ενώ οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Βιάνα, Σισοκό, Μάρτινς, Φορτούνης, Σεμπά, Ανδρούτσος, Καρντόσο αναμένεται να είναι οι άλλοι 10 «εκλεκτοί» του Πορτογάλου κόουτς. Εξάλλου, εκτός αποστολής έμειναν οι Καπίνο, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Μάριν, Ιντέγε.

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Οσμανλισπόρ Μουσταφά Ρεσίτ Ακσάι τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Η στρατηγική μας πάνω στο παιχνίδι θα είναι για να φύγουμε νικητές. Ο αγώνας είναι σημαντικός για μένα, γιατί τα ευρωπαϊκά ματς θα δώσουν και στην ομάδα μου αλλά και στην Τουρκία ως έθνος που δεν έχει ποδοσφαιρική σχολή μια επιτυχία και θα χαρεί ο κόσμος».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα