Ρεύμα με έκπτωση 31% από τα Public!

Η συνεργασία της αλυσίδας καταστημάτων με την Elpedison που προσφέρει μειωμένο κόστος ηλεκτροδότησης και δωροεπιταγές

Ρεπορτάζ
Β. Παπακωνσταντόπουλος

Τ ην πώληση προϊόντων ηλεκτρικής ενέργειας της Elpedison μέσα από την αλυσίδα καταστημάτων Public ανακοίνωσαν οι δύο εταιρίες, με εκπτώσεις και προσφορές για τους πελάτες.

Οι καταναλωτές που θα επιλέγουν την προμήθεια ρεύματος από την Elpedison μέσω του δικτύου της Public θα έχουν έκπτωση έως 31% στα τιμολόγια σε σχέση με τον βασικό τιμοκατάλογο της ΔΕΗ, αλλά και δωροεπιταγή 31 ευρώ για αγορά προϊόντων από τα 47 καταστήματα της αλυσίδας.

Το ύψος της έκπτωσης θα εξαρτάται από την κατανάλωση, για παράδειγμα το 31% αφορά λογαριασμούς με 2.500 KW, ενώ η αντίστοιχη έκπτωση για κατανάλωση της τάξης των 1.500 ΚW θα είναι 16%. Οι δύο εταιρίες θα προχωρούν σε συνδυαστικές προσφορές όλο τον χρόνο, ενώ στο μέλλον θα είναι εφικτή και η εξόφληση λογαριασμών στα καταστήματα της Public.

Η συνεργασία των δύο εταιριών επισημοποιήθηκε σε συνέντευξη Τύπου των εμπορικών διευθυντών Στάθη Βωβού της Elpedison και Γιάννη Σίμου της Public. Μέσα από τη σύμπραξη αυτή οι πολίτες θα ενημερώνονται αμέσως για τις διευκολύνσεις και την εξοικονόμηση χρημάτων που μπορούν να πετύχουν επιλέγοντας τον εναλλακτικό πάροχο ρεύματος.

Λύσεις για όλους

Οπως ανέφεραν οι εμπορικοί διευθυντές των δύο εταιριών, οι πλήρως καταρτισμένοι εκπρόσωποι πωλήσεων των Public θα προσφέρουν στους πελάτες προσωποποιημένες λύσεις για τα προϊόντα ηλεκτρικού ρεύματος που θα τους προσφέρουν τη μέγιστη εξοικονόμηση, βάσει των αναγκών τους.

Οι επισκέπτες των Public θα μπορούν να γίνουν εύκολα και γρήγορα συνδρομητές της ELPEDISON για το ηλεκτρικό ρεύμα τους απλώς με την επίδειξη της ταυτότητας και έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό ηλεκτρικού ρεύματος, πρωτότυπο, σε φωτοτυπία ή σε ηλεκτρονική μορφή.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα