«Λαϊκό προσκύνημα» για την πίτα του Αδωνη

Βουλευτές και δημοσιογράφοι άκουσαν τις… συνήθεις κορόνες του σε μια αρχηγική εμφάνιση ενώπιον και του Αντ. Σαμαρά

Α ρχηγική εμφάνιση, παρουσία μάλιστα του Αντώνη Σαμαρά, επιχείρησε να κάνει σε κεντρικό ξενοδοχείο ο Αδωνις Γεωργιάδης, σε εκδήλωση που διοργάνωσε για την κοπή της βασιλόπιτας.

Με τις γνωστές κορόνες και ατάκες του στιλ «επιτέλους, εξευτελίστηκαν οι ιδέες της Αριστεράς» και «χρήσιμος ηλίθιος είναι αυτός που έριξε τη νόμιμη κυβέρνηση του τόπου πριν κλείσει την αξιολόγηση», ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. ακόμη μία φορά ξέφυγε από το μέτρο.

Εχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και μπροστά σε αρκετούς βουλευτές, αλλά και δημοσιογράφους, όπως ο Γιάννης Λοβέρδος και ο Αρης Πορτοσάλτε (τον οποίο αποθέωνε, ισχυριζόμενος ότι πήρε μετά τον κ. Σαμαρά τα περισσότερα χειροκροτήματα), έβαλε στο στόχαστρο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τη «μεγάλη του αδυναμία», όπως είπε, τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, καθώς και τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο.

Κι ενώ εξακολουθούν οι φήμες που τον θέλουν επικεφαλής της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, υπό την καθοδήγηση του κ. Σαμαρά, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. μίλησε για «μετρημένες μέρες του ΣΥΡΙΖΑ», κάλεσε τον πρωθυπουργό να μείνει «ξάγρυπνος πολλά βράδια, αφού δεν έχω ξεχάσει το ταξίδι στη Γαλλία», ενώ διαμήνυσε: «Ποτέ, ποτέ, ποτέ, κανένας νεοδημοκράτης δεν θα δίνει λογαριασμό σε κανέναν συριζαίο. Είναι δυνατόν να δίνουμε λογαριασμό σε αυτούς τους ανεπρόκοπους; Οχι. Αν βλέπω συριζαίο, κοκκινίζει το μάτι μου. Αυτός είναι ο εχθρός» τόνισε.

Την ίδια στιγμή, υπερασπίστηκε τη θέση του να φύγει η κυβέρνηση χωρίς να κλείσει προηγουμένως την αξιολόγηση. «Η Ελλάδα δεν έχει χρόνο για χάσιμο. Αυτό είναι το πρόβλημα και όταν λέω ότι θέλω εκλογές τώρα, το λέω γιατί έχω την αίσθηση του χρόνου» σημείωσε. Και παρότι είναι σχετικά νέος στη Ν.Δ., δεν είχε πρόβλημα να αναφερθεί στην ιστορία του κόμματος: «Ως παράταξη έχουμε την ιστορική ευθύνη να κρατήσουμε την Ελλάδα όρθια, γιατί αυτό έκανε πάντα η παράταξή μας. Η παράταξή μας έβαλε την Ελλάδα στην Ευρώπη, η παράταξή μας κράτησε την Ελλάδα στην Ευρώπη και η παράταξή μας θα κρατήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα